Dolar 32,3264
%0.23
Euro 35,0759
%-0.13
Altın 2.300,200
%1
Bist-100 9,00
%2.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Bayır'dan sert açıklama

CHP'li Bayır'dan sert açıklama

CHP izmir Milletvekili Tacettin Bayır, yaptığı basın açıklamasında, bir ilçede gerçekleştirilen delege seçimlerinin ardından ortaya koydukları tepkilerin bazı basın kuruluşları tarafından fırsata çevrilmek istendiğini öne sürdü.

  • Ege Postası
  • 15.09.2017 - 14:59

İZMİR - CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, geçen hafta İzmir’in bir ilçesinde gerçekleştirilen delege seçimlerinin öncesi ve sonrasında, tarafsızlıkla ve sosyal demokrat anlayışla bağdaşmayan bir takım uygulamalar ortaya konduğunu, kendisi ve eşi tarafından bu rahatsızlığın, sosyal medya hesabı aracılığıyla dile getirildiğini belirtti. Bayır, ancak bu durumdan faydalanmak isteyen yandaş gazete ve kanalların durumu fırsata çevirme çabası içerisine girerek, söylenmeyen sözler üzerinden haber yapma acizliğinde bulunduğunu ifade etti. Bayır açıklamasında şu ifadelere yer verdi: 

"15/09/2017 tarihli YENİ ASIR gazetesinde manşetten verilen ''CHP DİKTATÖR DOLU’’ İfadesi şahsımla ilgili olmayıp, kaynağı belli olmayan tamamen uydurma bir haber özelliği taşımaktan hariç bir başka anlam ifade etmemektedir. CHP içerisinde fitne, fesat katma çabası içerisine girmiş yandaş medya organları, adeta bir maden bulmuşcasına şahsımız tarafından ifade edilmeyen başlıklar atmakta ve yandaş TV kanallarına bu haberleri yine aynı anlayışla yaptırmaktadır.  Halkımız, ‘’DİKTATÖR’’'ün nerede ve kim olduğunu bilmektedir.  Söz konusu gazete ve kanaldan yasal yollarla ‘’Tekzip’’ isteyeceğimi bildirir, kamuoyunun dikkatine sunarım."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.