Dolar 32,5164
%-0.07
Euro 34,9813
%0.44
Altın 2.433,940
%0.44
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li belediye başkanları Silivri'de toplanıyor

CHP'li belediye başkanları Silivri'de toplanıyor

Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in girişimiyle, nüfusu 100 binin üzerindeki ilçelerde CHP'den belediye başkanlığı yapan isimler, Silivri'de bir araya gelecek. 12 Şubat'taki toplantının tek gündem maddesi ise referandum... CHP'li Tunç Soyer'den referandum hamlesi

  • Ege Postası
  • 06.02.2017 - 09:35

EGE POSTASI - Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) Yönetim Kurulu Başkanı ve Seferihisar Belediye Başkanı CHP'li Tunç Soyer'in önerisiyle, nüfusu 100 binin üzerindeki ilçelerde CHP'den belediye başkanlığı yapan isimler bir araya gelecek.

12 Şubat'ta (pazar) Silivri'de gerçekleşecek buluşmada tek gündem maddesi referandum olacak.

Yeni anayasa değişikliği teklifine 'hayır' diyen CHP'de belediye başkanları tüm gün sürecek olan toplantıda adeta beyin fırtınası yapacak. 

İlçelerde yapılacak çalışmaların dar çapta olmaması, ülkeye yayılması ve ortak dil oluşturulması amacını taşıyan toplantıda başkanlar propaganda sürecine yönelik fikirlerini paylaşacak. Belediye başkanı olarak AK Partili ve MHP'li seçmenle nasıl iletişime geçilmesi, kararsızların nasıl ikna edilmesi gibi sorulara yanıt aranacak. 

MODERATÖR AĞIRDIR

Toplantının moderatörlüğünü Türkiye’nin önde gelen araştırma kuruluşlarından KONDA'nın Genel Müdürü Bekir Ağırdır yapacak. Ağırdır, anket sonuçlarıyla da başkanlara bölge bölge bilgi verecek. 

Toplantı sonunda sonuç bildirgesi hazırlanacak. 

Toplantı için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na danışılıp onayı alınırken, Genel Merkez'den hiçbir yöneticinin katılmaması planlandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.