Dolar 32,4434
%-0.13
Euro 34,7639
%-0.59
Altın 2.441,050
%0.2
Bist-100 9.920,00
%2.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Çam'dan flaş dedikodu çıkışı

CHP'li Çam'dan flaş dedikodu çıkışı

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam, “Delege seçimleri yaklaştığı için ilçede yakaladığımız başarıyı çekemeyenler dedikodu yapıyor” dedi.

  • Ege Postası
  • 18.07.2017 - 10:04

Güzelbahçe CHP örgütü ile Sivil Toplum Kuruluşları (STK) arasında anlaşmazlık ve kavga olduğuna ilişkin bazı dedikoduların çıkarıldığını söyleyen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam şu açıklamayı yaptı:

“Bizim hiçbir STK ile sorunumuz yoktur. Bütün çalışmalarımızı ilçedeki tüm STK’lara duyuruyoruz ve gerekli katılımı sağlıyoruz. STK’larımız ile birlikte hareket ediyoruz.

İlçe örgütü olarak hiçbir STK ile sorunumuz yoktur. Delege seçimleri yaklaştığı için  dedikodu yapıyorlar. Biz CHP örgütü olarak herkesi kucaklıyoruz.Genel başkanımızın Ankara’dan başlattığı yürüyüşe Güven Park’tan itibaren katıldık ve her iki - üç günde otobüs kaldırarak Güzelbahçe’den STK’larla el ele kol kola katılım sağladık.

Örneğin; ADD’yi kullanarak siyaset yapmak isteyenler var. İlçe örgütümüzün nereden nereye geldiğini ADD başkanımız da çok iyi biliyor. Tabanımız tek yumruktur. İlçedeki tüm sivil toplum örgütlerimizle kol kola, ele verdik birlikte çalışıyoruz. Birlikte İstanbul Maltepe’deki mitinge  yedi otobüs gittik.  Örgütümüzün, belediyemizin ve sivil toplum kuruluşlarının arasındaki güç birliğini, başarımızı çekemeyenler dedikodu çıkarıyor. Önümüzde delege seçimleri var, listeye askıya çıktı. İsteyene listelerimizi verdik, vermeye devam edeceğiz. Listeler her ne kadar askıdan inmiş olsa da isteyen üyelerimiz delege seçim tarihine kadar gelip inceleyebilir. Her şeyimiz şeffaftır, açıktır.”

Örgüt belediye el ele

İzmir’de belediyesiyle uyum içinde çalışan örnek ilçelerden birinin Güzelbahçe olduğunu söyleyen Çam şöyle devam etti:

“Belediye başkanımız örgütüne değer verir. Örgütten geldiği için örgütün ne olduğunu bilir. Ortada bir başarısızlık yok. Böyle bir şey mi var da ben veya başka başkan adayları ortaya çıkartılıyor. İlçede partimiz oyunu her seçimde yukarılara çıkarmıştır. Çıtamızı çok yükselttik. Son referandumda İzmir’de ilk üç ilçe arasında yer aldık. Biz belediye başkanımızla, örgütümüzle, gençlik ve kadın kollarımızla, gönüllülerimizle bu başarımızı devam ettireceğiz. Benim adaylık gibi bir düşüncem yoktur. Benim görevim ilçe başkanlığını başarı ile sürdürmektir ve aldığımız bayrağı daha yükseklere taşımaktır. Bugüne kadar hiçbir zaman küçük olsun benim olsun değil, büyük olsun hepimizin olsun mantığı içinde oldum.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.