Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Çam'dan Güzelbahçe'de referandum mesajı

CHP'li Çam'dan Güzelbahçe'de referandum mesajı

CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Güzelbahçe’de esnafı gezdi, kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet etti ve “Bu Pazar yapılacak referandumun telafisi yok. Ülkenin geleceği oylanıyor. Mutlaka sandığa gidin ve hayır oyu kullanın” dedi. CHP'li Çam'dan Güzelbahçe'de referandum mesajı:

  • Ege Postası
  • 12.04.2017 - 09:07

Güzelbahçe’nin çeşitli mahallelerinde CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Belediye Başkanı Mustafa İnce ve bazı belediye meclis üyeleriyle birlikte esnaf ziyareti yapan, kahvelerde vatandaşlarla sohlet eden  CHP İzmir Milletvekili Musa Çam şunları söyledi:

‘‘Normal seçimlerde herkes gider oyunu kullanır. Bu seçim belli periyotlarda devam eder. Ama bu Pazar yapılacak olan referandumun bir tekrarı ve geri dönüşü yok. O yüzden kalan zamanımızı en iyi biçimde değerlendirmemiz gerekiyor. Özellikle kadınlarımızın ve çocuklarımızın geleceğini oylayacağız. Çünkü 15 yıllık AKP iktidarından en çok etkilenen kadınlar ve çocuklardır. Yaşam biçimimize ve şekline direk müdahale de bulunan bir anlayışla karşı karşıyayız. Türkiye çapında aldığımız şuan ki sonuçlar oldukça başarılı çünkü şuan hayır oyları minimum %52’nin altına düşmeyecektir. En son dolaştığım orta Anadolu’daki vatandaşlarımızın da her şeyin farkında olduğunu gördüm. 

Ne istediyse verdik ama buramıza geldi yetti gari deyip bu referandum da açık ve net biçimde AKP’ye yılladır oy veren seçmenin bile bu referandum da hayır oyu vereceğini gördüm ve şahit oldum. Ancak insanlar öyle tedirgin ve korkmuş durumdaki hayır broşürü alırken önce çevresini bir kolaçan edip beni şikayet edecek biri var mı diye  endişe yaşıyor. Ama bu vatandaşlarımız sandıkta gereğini yapacaklardır.’’

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ”

Gece gündüz kapı kapı gezerek çalıştıklarını belirten CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Kazım Çam ‘‘Çalışmalarımız son aşamaya geldi. Tüm  arkadaşlarımızla birlikte hemen hemen her evde birebir görüşme yaptık. Bugün de sayın vekilimiz Musa Çam’la birlikte mahallelerimizdeki kahvehaneleri dolaşarak referanduma doğru giderken son günleri en iyi biçimde değerlendirmeye çalışacağız’’ dedi.

“EN FAZLA HAYIR, GÜZELBAHÇE’DE”

İzmir’de en fazla hayır oyunu Güzelbahçe’de çıkaracaklarını iddia eden Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce ‘‘Referandum sürecinde özellikle kadın-erkek tüm arkadaşlarımız hiç ara vermeden çalışmalarını sürdürüyor. Pazar günü de sandıklara en iyi şekilde sahip çıkarak Türkiye zaferiyle süreci noktalayacağımıza gönülden inanıyorum’’diye konuştu..

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.