Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li gençler çocukların yüzünü güldürecek

CHP'li gençler çocukların yüzünü güldürecek

CHP Konak Gençlik Kolları Örgütü, yılbaşında Noel Baba kıyafetlerini giyerek ilçedeki 113 mahallede bulunan çocuklara kıyafet ve oyuncak hediye edecek.

  • Ege Postası
  • 14.12.2016 - 12:04

Çocukların yüzü, yılbaşında CHP Konak Gençlik Kolları Örgütü ile gülecek. Suriyelilerin de aralarında bulunduğu maddi durumu iyi olmayan çocuklar için proje başlatan partili gençler, yılbaşı günü dört ayrı ekibe bölünerek çocuklara kıyafet ve oyuncak hediye edecek. Her ekibin başında ise Noel Baba kıyafetli bir partili bulunacak.

CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Orçun Altan Han, CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mert Korkmaz, CHP Konak İlçe Gençlik Kolları İletişim ve Sosyal Medyadan Sorumlu Başkan Yardımcısı Emre Mutlu ve CHP Konak İlçe Gençlik Kolları Sivil Toplum Kuruluşlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Çağrı Erdoğan, hediyeleri partililerden temin ettiklerini ve 113 mahallede dağıtım yapacaklarını belirtti. Bir yılda ağaç dikimi, kıyafet-kitap dağıtımı ve okul boyama etkinliklerini gerçekleştiren örgüt, projelerine tüm hızıyla devam edeceklerini söyledi. (İHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.