Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li gençlerden, ‘yeni seçmene’ mektup

CHP’li gençlerden, ‘yeni seçmene’ mektup

CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı, 16 Nisan’daki referandumda ilk kez oy kullanacak olan 6 bin yeni seçmene, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile İlçe Başkanı Uğur Yıldırım imzasını taşıyan mektup dağıtmaya başladı. CHP Karşıyaka'dan referandum çalışması

  • Ege Postası
  • 06.03.2017 - 09:14

Mektupta “Cumhuriyet’in geleceği sana ve senin aydınlık fikirlerine bağlı. Gel, Hayır de” ifadeleri kullanıldı.

KAPI KAPI GEZİYORLAR
16 Nisan’da yapılacak olan referandum öncesinde ilçenin dört bir tarafını gezerek ‘Hayır’ çalışması yürüten CHP Karşıyaka İlçe Örgütü, referandumda ilk kez oy kullanacak olan gençleri de unutmadı. 6 bin yeni seçmene mektup yazıldı. İlçe Başkanı Uğur Yıldırım imzasını taşıyan mektup, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi ile birlikte kapı kapı dağıtılmaya başlandı. Mektupta, anayasa değişikliğinin yaratacağı olumsuzluklar ve ‘Neden Hayır denmesi’ noktasında bilgilendirmelere yer verildi. “Demokrasi için, parlamenter sistem için, Cumhuriyet için, laiklik için, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için, insanca bir yaşam için ‘Hayır’ demek yeterli” ifadeleri kullanıldı.


REFERANDUM HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR
CHP İlçe Başkanı Uğur Yıldırım “Ülke olarak hayati bir sınavdan geçiyoruz. Anayasa değişikliği ile Cumhuriyet’in can damarlarında yaratılmak istenen tahribatı halkımıza anlatmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. İlk kez oy kullanacak olan gençlerimizi de bilgilendiriyoruz. Hane hane dolaşarak, hem mektubumuzu hem de Atatük’ün Gençliğe Hitabesi’ni dağıtmaya devam edeceğiz” dedi.


“YILMADAN, YORULMADAN”
CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan da “Biz; Gençliğe Hitabeyi rehber edinen ve Bursa Nutku’ndan güç alan bir gençliğiz. Yeni oy kullanacak arkadaşlarımıza da Atatürk ve Cumhuriyet sevdasını anlatmak, onların da desteğini almak en önemli görevimiz. Güçlü olanın haklı değil, haklı olanın güçlü olduğu bir düzeni hep birlikte yaratmak istiyoruz. Bunun için yorulmadan ve durmadan çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.