Dolar 32,4885
%-0.16
Euro 34,9697
%0.41
Altın 2.432,330
%0.38
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Güven'den  FETÖ operasyon açıklama;

CHP'li Güven'den FETÖ operasyon açıklama;

Katıldığı radyo programında CHP'li Belediye Başkanları ile ilgili açıklama yapan CHP İl Başkanı Güven “Belediye başkanlarımızın performansları gün geçtikçe yükseldi. Bunda 15 Temmuz sonrasında FETÖ operasyonları ve kara bulutları kalkması etkili oldu. Şimdi başkanlarımız daha rahat hizmet üretiyorlar” dedi CHP'li Güven'den Belediye Başkanlarının başarısında

  • Ege Postası
  • 12.08.2017 - 19:29

CHP'de yaklaşan delege seöçimlerine yönelik örgüte çağrıda bulunan Güven, İlçe başkanının belirlenmesine örgüt karar vermelidir.  İktidar olmaya aday bir parti olduğumuz için kongrelere halkı davet etmeliyiz. Ve Katılımı arttırmalıyız. Vatandaşlar bizim yöneticilerimizi bilsin, tanısın. Kongreler sadece partililerin delegelerin gittiği dar kalıplar içinde olmasın. STK’lar katılsın, halkın izleyeceği ongreler yapılmasını  istiyorum” diye konuştu.

KENDİMLE İLGİLİ ALGI İÇİNE GİRMEYİ DOĞRU BULMUYORUM

Güven, “Görevde olan birisi olarak şu an kendimi seçtirmeye yönelik bir algı içine girmem  şık ve doğru olmayacağını düşünüyorum. Adayım diyerek il başkanlığı yapmanın doğru olduğunu düşünmüyorum. Yani il başkanlığı resmi görevini yapan kişinin daha demokratik daha kucaklayıcı, parti içi demokrasiyi işletme açısından tarafsızlığını yitirmemesi gerekiyor. Baskı oluşturulmaması gerekiyor. Bizim şu an tarafsız bir durumda olmamız gerekiyor. Ben ” dedi.

İZMİR’DE GENEL BAŞKANIMIZIN İNİSAYİTİFİ ALINMALIDIR

İzmir İl Başkanlığı özelinde konuşan Güven, “İzmir’de il başkanlığı yapacak kişinin biraz da genel başkanın inisiyatifi ve katkısıyla belirlenmesi gerekir diye özel bir düşüncem var. İzmir il başkanının belirlenmesinde genel başkanımızın tavrı önemli olmalıdır. Genel başkanımız İzmir gibi önemli bir kentin il başkanını örgütle beraber ve kendi isteği doğrultusunda belirlemelidir.

BİZ OLALIM DİYORUM

Ben olayım, ben olmalıyım demiyorum, biz olalım, birlikte başaralım. Dost olalım, kardeş olalım, parti içinde kutuplaşmayalım. Kadınlarımıza, gençlerimize ihtiyacımız var. Genel başkan sandık koyun dedi. Mahalle delege seçimlerine gölge düşürmeyin dedi. Aynı düşünceleri arkadaşlarıma aktarıyorum” dedi.  

BELEDİYE BAŞKANLARIMIZIN BAŞARISI BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Kongre sürecinde belediye başkanlarının alması gereken tavır hakkında konuşan Güven, “Belediye başkanlarının çok büyük sorumlulukları var. Büyük ilçelerimiz var. Buralarda hizmet ve politika üretmek çok önemli. İlçe belediye başkanlarımızın başarıları bizim için çok önemli. Hizmete yoğunlaşmalı, belediye içinde yapmaları gerekenlere odaklanmaları çok önemli. Genel başkanımızın da söylediği bu. Siz örgüte fazla müdahil olmayın. Örgüt sizi ön seçimle seçmeyecek, sizi genel merkez atayacak. O yüzden örgütle çok içli dışlı olmayın örgüt kendi yöneticilerini seçer. Belediye başkanlarımızın daha duyarlı olacağını tahmin ediyorum. Seçimlerde örgüt yöneticileri partiden ayrıldıklarında bir boşluk oluşuyor. Yedeklerle karma bir durum oluşuyor. İlçe örgütlerimizin bu hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Seçimlerde parti bu durumu yaşamamalı” 

BAŞKANLARIMIZIN BAŞARISI ARTIYOR

“Belediye başkanlarımızın performansları gün geçtikçe yükseldi. Bunda 15 Temmuz sonrasında FETÖ operasyonları ve kara bulutları kalkması etkili oldu. Şimdi başkanlarımız daha rahat hizmet üretiyorlar” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.