Dolar 32,3365
%0.17
Euro 35,2002
%0.05
Altın 2.247,160
%0.16
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Karabağ, Kula'da 'hayır' çalışmasına katıldı

CHP'li Karabağ, Kula'da 'hayır' çalışmasına katıldı

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandum çalışmaları için memleketi Manisa'nın Kula İlçesi'ne gelerek CHP İlçe Başkanlığı'na destek verdi. Karabağ'dan memleketinde yoğun mesai

  • Ege Postası
  • 28.03.2017 - 10:23

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, kadın ve gençlik kolları üyeleri Kula’da referandum çalışması yaptı. Başkan Karabağ, esnafı ve kahvehaneleri tek tek gezdi, hemşehrilerinden referandumda hayır oyu kullanmalarını istedi.

Başkan Karabağ ve beraberindekiler ilk olarak CHP Kula İlçe örgütü ziyaret etti. CHP Kula İlçe Başkanı Osman Kasırga, CHP Bayraklı örgütüne kendilerini yalnız bırakmadığı için teşekkür etti. Kasırga, Hasan Karabağ’ın Kulalı olduğunu hatırlatarak, “Bayraklı’nın bizim için ayrı bir yeri var. Başkanımız hemşehrimiz. Sosyal demokrat belediyeciliğin en iyi örneklerini ilçesinde sergiliyor. Kendisiyle gurur duyuyoruz. 16 Nisan’da geleceğimiz oylanacak. Vatandaşımıza hayır’ın gerekçelerini anlatıyoruz. Sizlerin desteği bizim için gerçekten önemli” dedi.

HAYIRLA UYANACAĞIZ

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper ise, “Bayraklı Kula’ya örnek olsun. 16 Nisan’da inşallah hayırla uyanacağız. Kula’da bunun öncülerinden biri olacak. Bayraklı olarak her zaman sizlerle birlikte olmaya devam edeceğiz” dedi.

KULA’DA OLMAK İSTEDİM

Başkan Karabağ, CHP Genel Merkezi’nin kendisine, “İzmir dışında nerede çalışma yapmak istersin'” diye sorduğunu belirterek, “Ben memleketim Kula’yı ve Erzurum’u istedim. Önümüzdeki hafta Erzurum’a gideceğiz. Sahada çalışacağız. Atatürk yola çıktığında etrafında kimse yoktu. Baskıyla kimse bir şey elde edemez. Tek adamlığa karşı çıkıyoruz. Atatürk’ün kurduğu parlamenter sistemin devamından yanayız. 16 Nisan’da geleceğimiz oylayacağız. Onun için de vatandaşımıza bunu iyi bir şekilde anlatmalıyız. Umuyorum ki İzmir gibi Kula’da da evetçi gibi görünenlerin büyük bölümü sandıkta inşallah ‘Hayır’ der. Ülkemizi padişahlara, sultanlara teslim etmeyeceğiz. Biz ülkemizi vatanseverlere bırakacağız” dedi.

GÜN BOYU SAHA ÇALIŞMASI

Daha sonra Bayraklı’dan gelen CHP’liler gruplara ayrıldı ve mahallerde hayır çalışması gerçekleştirdi. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ve CHP Bayraklı İlçe Başkanı Cemalettin Alper, belediye meclis üyeleri partililerle birlikte esnafı tek tek ziyaret etti, kahvehaneleri gezdi. Partililer de hazırlanan hayır el kitapçıklarını vatandaşlara dağıttı. Kafalardaki soruları yanıtladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.