Dolar 32,5981
%0.38
Euro 34,8120
%0.23
Altın 2.501,620
%0.69
Bist-100 9.478,00
%-0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li meclis üyesi istifa etti

CHP'li meclis üyesi istifa etti

Dikili Belediyesi CHP Meclis Üyesi Ahmet Canseven, meclis üyeliğinden istifa etti. Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a çok yakın bir isim olan Canseven'in istifa gerekçesinin altında makam şoförü olan oğlunun başkan Tosun'la arasında yaşanan olay olduğu iddia edildi. Şok gerekçe: Belediye başkanıyla oğlu arasında yaşananlar...

  • Ege Postası
  • 03.04.2017 - 13:01

EGE POSTASI -HABER SERVİSİ -  Dikili CHP'de flaş bir gelişme yaşandı. 

CHP'nin parti içinde en sancılı ilçeleri arasında yer alan Dikili'de,  Belediye Başkanı Mustafa Tosun'a yakın meclis üyeleri arasında yer alan Ahmet Canseven, meclis üyeliğinden istifa etti.

İmar ve denetim komisyonu dışında encümende de yer alan Canseven'in istifası şok etkisi yarattı.

Canseven Ege Postası'na istifasını doğrularken, nedeni hakkında bir açıklama yapmadı. Canseven'in belediye başkanı Tosun'un makam şoförü olan oğlu ile yine belediyede çalışan kızının da işten ayrıldığı belirtildi. 

Ege Postası'nın edindiği özel bilgiye göre Canseven'in, makam şoförü olan oğlunun, Başkan Tosun'la yol güzergahı nedeniyle tartıştığı, belediye başkanının da şoförü araçtan indirerek kendi devam ettiği öne sürüldü. Yaşanan olayın duyulması üzerine Canseven meclis üyeliğinden istifa kararı aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.