Dolar 32,5548
%0.21
Euro 34,9228
%-0.14
Altın 2.443,030
%0.28
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Purçu'dan Başkan Gönenç'e ziyaret

CHP'li Purçu'dan Başkan Gönenç'e ziyaret

CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu, İzmir'in Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç'i ziyaret etti.

  • Ege Postası
  • 13.04.2017 - 15:30

Belediye Belediye Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarete CHP Bergama İlçe Başkanı Ayşe Demirci Şimşek ile Bergama Romanlar Derneği Başkanı Ali İhsan Tunç'ta yer aldı. Ziyarette Türkiye gündemi değerlendirildi.  

Pazar günü yapılacak referandumla ilgili görüş belirten Purçu, "Türkiye için sonucun hayırlı olmasını diliyorum" dedi. Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ise tüm yurttaşların sandığa gitmeleri gerektiğini, referandumun bir parti meselesi değil, tüm yurttaşların geleceğini ilgilendiren bir mesele olduğunu söyledi.

Ziyaret sonunda Başkan Gönenç, Özcan Purçu'ya keçeden yapılmış el emeği Atatürk Portresi armağan etti. 

Davullu-zurnalı 'hayır' çalışması

CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel, referandum çalışması kapsamında Akhisar'daki Roman vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Manisa Milletvekili ve Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Akhisar İlçe Başkanı İsmail Şahin ile birlikte Roman vatandaşların yaşadığı Haciishak Mahallesi'nde anayasa referandumu için 'hayır' çalışması yaptı. CHP'liler mahallede, davul-zurnayla karşılandı.

Müzik eşliğinde göbek atıp oynayan Roman vatandaşlara, alkış tutan CHP'li Özel ve Purçu da eşlik etti. Sazlı-sözlü karşılamanın ardından CHP'li Özel, 16 Nisan anayasa referandumunda romanlardan 'hayır' oyu istedi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.