Dolar 32,5874
%0.35
Euro 34,8352
%0.3
Altın 2.507,260
%0.92
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sertel'den amatöre destek çağrısı

CHP'li Sertel'den amatöre destek çağrısı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, Bucaspor Futbol Akademisi'ni ziyaret etti, başkan ve teknik heyetle görüştü.

  • Ege Postası
  • 11.08.2017 - 11:10

Kısa bir süre önce Bucaspor Futbol Akademisi Başkanlığı'na seçilen İbrahim Halil Ülgen'e hayırlı olsun dileklerini ileten CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, gençleri spora yönlendiren ve Türk futbolununun geleceğini şekillendiren futbol okullarının ve amatör kulüplerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

2007 yılında kurulan ve adeta bir futbol fabrikasına dönüşen Bucaspor Futbol Akademisi'nin tüm Türkiye'ye örnek bir anlayışla faaliyet gösterdiğini ifade eden Atila Sertel, eski milli hakem İhsan Türe'ye sahip çıkan Bucaspor'un "vefa" anlamında da önemli bir görev üstlendiğini söyledi. Amatör kulüplerin ve futbol okullarının başta belediyeler olmak üzere her kesim tarafından desteklenmesi gerektiğini belirten Sertel, bu anlamda Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın Bucaspor'un ve  Futbol Akademisi'nin gelişmesine önemli katkılar koymasının memnuniyet verici olduğunu dile getirdi.

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel'in gerçekleştirdiği ziyarette Bucaspor Futbol Akademi Başkanı İbrahim Halil Ülgen'in yanı sıra, Teknik Direktör Yardımcısı Aytekin Sümbül ve eski milli hakem İhsan Türe de hazır bulundu. Yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi veren Bucaspor Akademi Başkanı İbrahim Halil Ülgen, ziyaretinden dolayı Atila Sertel'e teşekkürlerini iletti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.