Dolar 32,3262
%0.23
Euro 35,1129
%-0.02
Altın 2.305,870
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Sertel'den El Bab şehitlerinin ailelerine ziyaret

CHP'li Sertel'den El Bab şehitlerinin ailelerine ziyaret

'Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekili Atila Sertel, geçen yıl olduğu gibi şehit annelerini ziyaret ederek, acılarını paylaştı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da şehit anneleri ile telefonda görüşerek, taziyelerini iletti. CHP'li Sertel'den El Bab şehitlerinin ailelerine ziyaret

  • Ege Postası
  • 13.05.2017 - 11:22

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Anneler Günü öncesinde, Aralık 2016’da ve Şubat 2017’de Suriye El Bab’da Şehit verdiğimiz Astsubay Kıdemli Çavuş Furkan Yavaş ve Astsubay Üstçavuş Yahya Efiloğlu’nun ailelerini ziyaret etti, şehit annelerinin acısını paylaştı.

EVLATSIZ İLK ANNELER GÜNÜ

Şehit Furkan Yavaş’ın Gaziemir’de oturan ailesi ve şehit Yahya Efiloğlu’nun Karabağlar’da oturan ailesini evlerinde ziyaret eden Atila Sertel, şehitlerin anneleri Zeynep Yavaş ve Mukaddes Efiloğlu’na çiçek takdim etti. Sertel, “Şehitlerimizi her zaman minnetle anıyoruz. Ailelerini de zaman zaman ziyaret ediyorum. Bayramlarda ve özel günlerde mutlaka ziyaret etmeye çalışıyorum. Şehit ateşi önce evlerine düşüyor, ana yüreğine düşüyor. Annelerin yürekleri yanıp kavruluyor. Bu ülkeye şehit vermiş evlatlarımızın, kahramanlarımızın annelerin yanında olmak benim için ayrı bir onur ve mutluluk. Bordo Bereli yiğitlerimizi, kahramanlarımızı doğuran annelerimizi, evlatları olmadan geçirecekleri ilk anneler gününde yalnız bırakmak istemedim” diye konuştu.

Şehitlerin babası Süleyman Sırrı Yavaş ve Abdullah Efiloğlu'nun da hazır bulunduğu ziyarette aileler, "Sağolsunlar büyüklerimiz kapımızı çalıyor. Sizlerin de anneler gününde bizleri unutmamasına ayrıca teşekkür ediyoruz. Bizler para pul değil, bu ülkeye canını vermiş evlatlarımızı ve bizleri unutmasınlar istiyoruz. Devlet büyüklerimiz bizleri ziyaret edip bir çayımızı kahvemizi içtiklerinde, çok mutlu oluyoruz" diyerek duygularını ifade ettiler. 

KILIÇDAROĞLU TELEFONLA GÖRÜŞTÜ

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, daha sonra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu arayarak şehit anneleriyle görüştürdü. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hal hatır sorduktan sonra "Daha önce taziye telefonu açmıştım ama tekrar başınız sağolsun. Kahramanlarımız ve sizler, bizlerin yüreğinde en yüce yerdesiniz. Allah'tan sabır diliyorum. Acınızı paylaşıyorum. İzmir'e geldiğimde sizleri de ziyaret edeceğim. Söz veriyorum" diye konuştu.

Şehit anneleri Zeynep Yavaş ve Mukaddes Efiloğlu da Kılıçdaroğlu’na, “Sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağız, kapımız size her zaman açık" dediler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.