Dolar 32,5677
%0.29
Euro 34,7798
%0.14
Altın 2.492,890
%0.34
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li Taklak hakkında suç duyurusu

CHP'li Taklak hakkında suç duyurusu

CHP Menemen İlçe Başkanlığı’nın, sosyal medya sayfalarından yapılan bir paylaşım, adliyelik oldu. Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit’in, savcılığa 'hakaret' iddiasıyla suç duyurusunda bulunması üzerine CHP İlçe Başkanı Hürol Taklak ifadeye çağrıldı. Taklak, "Kaymakam beyin mizahi yönü zayıfmış" dedi. Kaymakamla ilgili yapılan paylaşım yargıya taşındı

  • Ege Postası
  • 19.07.2017 - 14:20

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - Menemen CHP’nin, geçen Aralık ayında sosyal medya sayfalarında yer verdiği, Kaymakam Gülihsan Yiğit ile ilgili paylaştığı görsel, adliyeye taşındı. CHP'nin sosyal medya sayfalarından yayınlanan ve Menemen Kaymakamı Yiğit'i hedef alan görsel ile ilgili Yiğit hakaret iddiasıyla, paylaşımı yapana da, beğenene de suç duyurusunda bulundu.

Edinilen bilgiye göre Menemen Emiralem’de Aralık 2016’daki tören sırasında AK Parti İlçe Başkanı Mithat Çetin konuşma yaparken, Menemen Kaymakamı Gülihsan Yiğit’in ayakta elleri bağlı şekilde duran fotoğrafının üzerine CHP'liler,  Yiğit'i konuşturur şekilde "Emrinize amadeyim" ifadesini yazdı. Fotoğrafın altına da büyük puntoyla "Vah vah vah ki ne vah" yazıldı.  Hazırlanan görsel  CHP Menemen İlçe Başkanlığı'nın çeşitli sosyal medya hesaplarından paylaşıldı. 

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Kaymakam Gülihsan Yiğit, bunun üzerine 'devlet memuruna hakaret' iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda bulundu. İlçe Başkanı Hürol Taklak,  emniyet müdürlüğüne ifadeye çağrıldı. Taklak dün(Salı) emniyete giderek ifade verdi. Görseli beğenenler ve paylaşanlar arasında CHP İzmir  Milletvekili Aytun Çıray ve Milletvekili adayı Ülkümen Rodoplu’nun da olduğu belirtildi. Bu isimlerin de önümüzdeki günlerde ifadeye çağrılacağı kaydedildi.

MİZAHİ AMAÇLI YAPTIK

İlçe Başkanı Hürol Taklak Ege Postası'na yaptığı açıklamada “Kaymakam beyin yer aldığı fotoğraf karesi AK Parti Menemen İlçe Başkanlığı tarafından paylaşıldı. Bizim arkadaşlarımızda fotoğrafa mizah kattı. Ancak kaymakam beyin mizahi yönü zayıfmış ki, suç duyurusunda bulundu. Eskiden siyasilere yönelik çok sayıda mizahi çalışma yapılırdı. Devlet büyükleri bunu olgunlukla karşılardı. Ancak AK Parti döneminde mizah bitti ” dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.