Dolar 32,5666
%0.25
Euro 34,9544
%-0.05
Altın 2.445,000
%0.36
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li üyeden yoğun bakımda olan Baykal için şok paylaşım

CHP'li üyeden yoğun bakımda olan Baykal için şok paylaşım

CHP İzmir’de geçen hafta Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun aile fotoğrafı altında “Sinsi” yorumu yapılmasının ardından, bu kez CHP Buca İlçe üyesi Cevdet Akbulak sosyal medya hesabından yaptığı Deniz Baykal paylaşımıyla tepki topladı. Beyin kanaması geçirerek koma halinde hastanede yatan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkında "Mezarında bile rahat uyuma Baykal" diyerek şok bir paylaşıma imza atan Akbulak gelen tepkilere de aynı üslupla yanıt verdi. CHP'li üyeden yoğun bakında olan Baykal için şok paylaşım

  • Ege Postası
  • 19.10.2017 - 21:27

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI -  CHP Karabağlar üyesi Gülşen Koşanoğlu’nun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının altına yaptığı “sinsi bir aile” yorumunun yankıları sürerken ikinci bir sosyal medya mesajı vakası yaşandı. İki gün önce rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede koma halinde yatan CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal hakkında sosyal medyada paylaşım yapan CHP’li Cevdet Akbulak parti üyelerinden tepki aldı. Sosyal medya hesabından “Deniz Baykal’a kısa ömürler dilerim. Mezarında bile rahat uyuma Baykal. Kısa vadende bizi Uzun Zat’a sattığın için...” yazan Akbulak’a partililerden “Ayıp ettin yanıtı” geldi.

PARTİLER ÜSTÜ T.C’LİYİM SAVUNMASI

Akbulak aynı üslupla verdiği yanıtında “Bir açıklama bekliyorum ayıbımdan dolayı. Baykal, Erdoğan cezaevindeyken çıkması için protokole imza atan kişi. Erdoğan’ı bu T.C’nin başına bela eden zatın savunmasını yapmak hiçbir partiliye yakışmaz. Ben öncelikle partiler üstü T.C’liyim” dedi.

Akbulak daha önce CHP’de yapılan çarşaf açılımında akrabası olan bir ismi ikna ederek partiye katılmasını sağladığı için gündeme gelmişti.

İŞTE O PAYLAŞIM

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi

CHP'DEN JET TEPKİ!

CHP Buca ilçe üyesi Cevdet Akbulak'ın sosyal medya hesabından yaptığı Deniz Baykal paylaşımına jet tepki geldi. İl Başkan Yardımcısı Şirin Akgül, "Şu anda yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veren bir insana "mezarında bile rahat uyuma Baykal" diyecek kadar hadsizlik yapan bir kişinin derhal bu partiden atılması lazım" diyerek sert tepki göstedi.

Akgül sözlerine söyle devam etti;

"Sevgili partili yoldaşlarım. Kendini bilmez bir kişi "buna CHP'li diyemiyorum, insanlıktan nasibini almamış" bu kişi eski Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal ile ilgili yapmış olduğu paylaşımından dolayı yukarıda saydığım sıfatları hak etmiştir. Bu nedenle şu anda yoğun bakımda hayatta kalma mücadelesi veren bir insana "mezarında bile rahat uyuma Baykal" diyecek kadar hadsizlik yapan bir kişinin derhal bu partiden atılması lazım. Buradan bütün İzmir kamuoyuna sesleniyorum; dini, dili, ırkı, siyasi görüşü ne olursa olsun yaşam mücadelesi veren bir insana bu cümleyi kuran insanın insanlıktan nasibini almadığını Cumhuriyet Halk Partisi'nin işinin olmadığını ifade etmek isterim. Bu nedenle buradan bütün CHP'lilerden bu yapılan densizliğe kayıtsız kalmamalarını rica ediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.