Dolar 32,6004
%0.39
Euro 34,7967
%0.19
Altın 2.496,940
%0.5
Bist-100 9.473,00
%-0.54

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li vekile bıçaklı saldırı girişimi

CHP'li vekile bıçaklı saldırı girişimi

CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık, Kayseri'de referandum çalışması yürütürken bıçaklı bir kişinin saldırısına uğradı. Alkollü olduğu iddia edilen saldırgan yakalandı, Arık'ın durumu iyi.

  • Ege Postası
  • 06.04.2017 - 15:11

CHP Kayseri Milletvekili, Dr. Çetin Arık, bugün Kayseri Talas'ta 16 Nisan referandum çalışmaları çerçevesinde İlçe Başkanı ve diğer partililerle esnaf ziyaretine başladı. Bir dükkandan öbürüne geçen Arık, A.A.'nın sahibi olduğu petshopa da girdi. Hürriyet'e olayı anlatan partililer, Arık'ın "Balıkların, çiçeklerin içinde ne güzel bir işiniz var" dedikten sonra kendisini tanıttığını aktardılar.A.A.'nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na sinkaflı küfürler savurduğunu ileri süren partililer, "Kendisini saygılı olması konusunda uyardık" dediler. 

 "Ben size gösteririm" deyip A.A.'nın eline büyükçe bir bıçak alarak Arık'a saldırmak istediğini söyleyen partililer, araya İlçe Başkanı Yalçın Maden ve danışmanların girerek saldırganı durdurduğunu belirttiler. Bu sırada dışardakilerin polise haber verdiğini, polisin gelerek A.A.'yı Emniyet'e götürdüğünü anlattılar. Bıçakla saldırdığı iddia edilen A.A. ile Milletvekili Çetin Arık ve CHP ilçe yöneticilerinin şu sıralarda Talas Emniyet Müdürlüğünde olayla ilgili ifade veriyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.