Dolar 32,5793
%0.32
Euro 34,7970
%0.19
Altın 2.514,500
%1.21
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'li vekiller bu hafta 15 STK'ya konuk olacak

CHP'li vekiller bu hafta 15 STK'ya konuk olacak

Eski Maliye Bakanı ve CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel, İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Musa Çam, Aytun Çıray ve Tacettin Bayır’dan oluşan milletvekili heyeti,  16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasıyla ilgili oda ve derneklerle bilgi paylaşımı yapıyor. CHP'li vekiller bu hafta

  • Ege Postası
  • 05.03.2017 - 12:14

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Milletvekillerinden oluşan heyet, İzmir’deki sivil toplum kuruluşlarını ziyarete devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Sanayi Odası, Ticaret Odası, Ticaret Borsası, EGİAD, bazı dernekler ve sendikalar gibi kurumları ziyaret eden CHP Milletvekilleri, ziyaretlerini bu hafta da sürdürecek. 

Eski Maliye Bakanı ve CHP İzmir Milletvekili Zekeriya Temizel, İzmir Milletvekilleri Atila Sertel, Musa Çam, Aytun Çıray ve Tacettin Bayır’dan oluşan milletvekili heyeti,  16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasıyla ilgili oda ve derneklerle bilgi paylaşımı yapıyor.

15 AYRI KURUM

CHP heyeti bu hafta; Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi, İzmir Yeminli Mali Müşavirler Odası, Memur-Sen İzmir İl Temsilciliği, Hak-İş İzmir İl Temsilciliği, DİSK Bölge Temsilciliği, KESK İl Dönem Sözcülüğü, Orman Mühendisleri Odası, Ege İhracatçı Birlikleri, İzmir Eczacılar Odası, Türk-İş 3. Bölge Temsilciliği, Türkiye Kamu-Sen İzmir Temsilciliği, İzmir Tabip Odası, Çevre Mühendisleri Odası, Makine Mühendisleri Odası ve Şehir Plancıları Odası’nı ziyaret ederek, başkan ve üyeleriyle görüşecek.

CHP İzmir Milletvekillerinden oluşan heyet, ziyaretlerde Yeni Anayasa değişikliğinin ülkeyi sokacağı çıkmaza ilişkin bilgileri aktaracak. Vekiller, referandumun parti meselesi değil memleket meselesi olduğunu vurgulayacak. Aynı zamanda ilçe ve köylerde de çalışmalar yürüten CHP’li vekillerin STK buluşmaları referanduma kadar devam edecek.  

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.