Dolar 32,6130
%0.43
Euro 34,6770
%-0.16
Altın 2.524,880
%1.63
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP’li Yarkadaş’tan Melih Gökçek bombası!’

CHP’li Yarkadaş’tan Melih Gökçek bombası!’

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa mı ediyo? CHP Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabından Melih Gökçek'in istifa edeceği iddialarını kuvvetlendiren bir paylaşım yaptı. Yarkadaş, 'Melih Gökçek, bu gece herkesin beklediği kararı birlikte çalıştığı personeline açıklayabilir… Gece uzun olacak…' paylaşımında bulundu. Yarkadaş, Kadir Topbaş'ın istifa edeceğini duyuran ilk isimdi.

  • Ege Postası
  • 14.10.2017 - 06:40

'Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek istifa edecek mi'' sorusu gündemde tazeliğini korurken CHP'li vekil Barış Yarkadaş'ın attığı tweet dikkat çekti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı bir toplantıda aralarında belediye çalışanlarının da bulunduğu bir grup ile Ankara'da bir otelde vedalaştığı iddia edildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın istifasını istediği söylenen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in katıldığı bir toplantıda aralarında belediye 

çalışanlarının da bulunduğu bir grup ile Ankara'da bir otelde vedalaştığı iddia edildi. Masalarda veda konuşmaları yapıldığı bildirildi.

Gökçek'in yerine geçecek isim olarak ise eski Sincan Belediye Başkanı Mustafa Tuna'nın konuşulduğu bildirildi.

YARKADAŞ: GECE UZUN OLACAK

CHP'li vekil Barış Yarkadaş ise Twitter hesabından Gökçek'le ilgili ortaya atılan iddiaları kuvvetlendiren bir açıklama yaptı.

'Yarkadaş, ''Melih Gökçek, bu gece herkesin beklediği kararı birlikte çalıştığı personeline açıklayabilir… Gece uzun olacak…'' paylaşımında bulundu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.