Dolar 32,5614
%0.07
Euro 34,9964
%0.48
Altın 2.425,810
%0.11
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP liderinden Asteğmen Kubilay mesajı

CHP liderinden Asteğmen Kubilay mesajı

İzmir’in Menemen İlçesi’nde her yıl 23 Aralık’ta yapılan törenle anılan devrim şehidi Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay için CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu mesaj yayınladı. Şehit edilişinin 86. yıldönümü

  • Ege Postası
  • 22.12.2016 - 21:08

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Asteğmen Kubilay'ın şehit edilişinin 86. yıldönümü'ne ilişkin mesaj yayınladı. Yayınlanan mesajda şu ifadeler yer aldı:

"Asteğmen Mustafa Fehmi Kubilay, Cumhuriyet gençliğinin simgesi, bu ülkede özgür ve onurlu yaşama ülküsünün timsalidir. Cumhuriyet var oldukça, Cumhuriyeti ve demokrasiyi savunmak için ayağa kalkacak Kubilaylar asla eksik olmayacaktır.

Cumhuriyete, özgürlüklerimize ve milli birliğimize kast eden düşmanlar hangi maskeyi takarsa taksın, karşılarında milyonlarca Kubilay bulacaktır. Hain saldırılarla vatandaşlarımıza kast eden terör örgütleri de Cumhuriyet'e saldıran karanlık zihniyet de Kubilayların yürekleri karşısında yıkılıp yok olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle, 86 yıl önce Menemen'de şehit olan Kubilay'ı, bekçilerimiz Şevki ve Hasan beyleri rahmetle anıyorum, ülkemizin birlik ve bütünlüğü için hayatını gözünü kırpmadan veren bütün kahramanlarımıza şükranlarımı sunuyorum."

BU YIL KATILAMIYOR

Geçtiğimiz yıllarda anma törenine katılmışlığı bulunan Kılıçdaroğlu, bu yıl Menemen'deki törene farklı bir programı nedeniyle katılamayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.