Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin adalet mesaisinde 21. gün

CHP'nin adalet mesaisinde 21. gün

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet yürüyüşü'nde 21. gün start aldı. İzmir'den Menemen ve Çeşme İlçe Örgütü, yürüyüşe çıkarma yaptı. Menemen heyetinde Karşıyaka Belediyesi Eski  Başkanı Cevat Durak da yer aldı. YDK Üyesi Mahir Polat da CHP Lideri ile yürüyenler arasındaydı. İzmir'den destek non-stop!

  • Ege Postası
  • 05.07.2017 - 13:27

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Adalet yürüyüşü'nde 21. gün start aldı.

Pazar günü Maltepe'de düzenlenecek mitingle sonlanacak yürüyüşe İzmir'den ilçe örgütlerinin dönüşümlü destekleri sürüyor. 

Menemen ve Çeşme İlçe Örgütü, yürüyüşe adeta çıkarma yaptı. Menemen heyetinde  Belediye Başkanı Tahir Şahin, İlçe Başkanı Hürol Taklak, İl Yöneticisi Ömer Berk Gönençer, ilçe yöneticileri, meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri yer aldı. 

Yürüyüşte Menemen'den gelen heyette Karşıyaka Belediyesi Eski  Başkanı Cevat Durak da eşlik etti. Geçtiğimiz yıl Menemen Belediye Başkanı Şahin'le birlikte ilçe örgütlerini ziyaret ederek parti içi gündeme oturan  Durak, bu kez adalet mesaisinde Şahin'le birlikte yer aldı. 

Menemen Belediyespor'un çeşitli yaş gruplarında oynayan sporcuları da adalet yürüyüşüne katıldı. 

Çeşme İlçe Başkanı Ekrem oran ve beraberindeki partililerde ellerinde adalet yazılı dövizlerle adalet mesaisine katıldı.

POLAT LİDERLE YÜRÜDÜ

CHP'nin İzmirli Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Mahir Polat adalet yürüyüşünün 21. gününde CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile birlikte omuz omuza yürüdü. Polat, yürüyüşün çeşitli günlerinde de yer almıştı. 

SODEM YÜRÜYÜŞTE

Öte yandan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer'in başkanı olduğu Sosyal Demokrat Belediyeler Derneği (SODEM) de yürüyüşteki yerini aldı. Soyer ve başkanlar kalan günlerde CHP Lideri ile birlikte yürüyecek. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.