Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP'nin delege seçimlerinde bir vefa, bir vefasızlık

CHP'nin delege seçimlerinde bir vefa, bir vefasızlık

CHP İzmir’de delege seçimi maratonu son sürat devam ederken, Bayraklı’da vefa, Bornova’da ise vefasızlık sandığa yansıdı. İl Eski Başkanı Kemal Karataş'ın, Urla'da liste dışı kaldığı seçimlerde, İl Eski Başkanı, Eski Milletvekili Selçuk Ayhan Bayraklı’da Beyaz Liste'ye yazıldı. Buna karşın Bornova’da, altı yıl gençlik kolları genel başkanlığı yapan İrfan İnanç Yıldız, delege yazılmadı. Biri liste dışı, diğeri listede

  • Ege Postası
  • 24.09.2017 - 16:01

EGEPOSTASI – CHP’nin delege seçimlerinde üçüncü haftada da büyük heyecan yaşanırken, Bayraklı’da sandıktan vefa, Bornova’da vefasızlık çıktı.

Urla’da İl Eski Başkanı Kemal Karataş, Karabağlar’da da Belediye Eski Başkanı Sıtkı Kürüm’ün tek listeli seçimlerde delege yazılmamaları parti içinde ‘ahde vefa’ tartışmalarını gündeme getirirken, bugünkü seçimlerde de benzer bir tablo yaşandı.

Bornova'da, Belediye Başkanı Olgun Atila ile İlçe Başkanı Nevzat Kavalar’ın mahallesi olan Kazım Dirik Mahallesi'nde çift listeli yarışta mavi listedeki bir isim dikkat çekti. CHP’de 6 yıla yakın gençlik kolları genel başkanlığı yapan, adı İzmir’de milletvekilli adaylığı için geçen İrfan İnanç Yıldız, iki yıl önce taşındığı mahallede kongre delegesi olarak yazılmadı. Yıldız, çift listeli yarışta Kavalar’ın listesi olan mavi listede önseçim delegesi olarak yer aldı. Yıldız’ın soyadı bile yanlış yazıldı, ‘Yılmaz’ olarak listede yer aldı.

ESKİ BAŞKANA VEFA

Bayraklı'daki yarış ise bir vefa örneğiyle taçlandı. Mansuroğlu Mahallesi'nde İl Eski Başkanı ve Milletvekili Selçuk Ayhan'ın Beyaz Liste'de yer aldığı dikkat çekti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.