Dolar 32,3748
%0.18
Euro 35,0046
%-0.17
Altın 2.324,910
%0.19
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Ödemiş'te o isim öne çıktı

CHP Ödemiş'te o isim öne çıktı

CHP Ödemiş'te, İlçe Başkanı Nazan Dönmez'in kongrede aday olmayacağını açıklamasıyla ilçede hareketlilik başladı. İlçe Başkan Yardımcısı Erdem Boyacı'nın, ismi kulislerde başkan adayı olarak güçlü bir şekilde dillendiriliyor. Dönmez aday olmayacağını açıkladı

  • Ege Postası
  • 01.08.2017 - 10:22

EGEPOSTASI- CHP'de kongre sürecine girilmesi ile beraber siyaset sahnesi de hareketlendi, çeşitli kentlerden sürpriz çıkış ve açıklamalar peş peşe gelmeye başladı. Ödemiş'te İlçe Başkanı Nazan Dönmez'in aday olmayacağını açıklamasının ardından, İlçe Başkan Yardımcısı Avukat Erdem Boyacı'nın ismi kulislerde güçlü şekilde konuşulmaya başlandı.

Daha önce Ödemiş Halk Evi Başkanlığı, Baro Temsilciliği ve Küçük Menderes HAVZA-PLAT Sözcülüğü görevlerini başarıyla sürdüren Erdem Boyacı'nın örgütte toparlayıcı yanıyla biliniyor. Herkese eşit mesafede oluşu ve gençlere verdiği önem nedeniyle Boyacı, 'Örgütte karşılığı olan bir isim' olarak değerlendiriliyor.  Küçük Menderes'in kalbi kabul edilen Ödemiş'te CHP'deki gelişmeler merakla izleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.