Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP örnek çalışma: Kadınlar pişirdi gençler dağıttı

CHP örnek çalışma: Kadınlar pişirdi gençler dağıttı

CHP Gaziemir Gençlik Kolları sabah saat 06:00 - 08:00 saatleri arası otobüs ve İZBAN duraklarında işlerine giden vatandaşlara, kahvelere ve esnafa partinin kadın kollarının pişirdiği çorbayı dağıtıyor.

  • Ege Postası
  • 17.01.2017 - 12:22

CHP Gaziemir İlçe Başkanlığı, örnek bir çalışmaya imza atıyor. Soğuk ve yağışlı havanın etkisine giren İzmir'de sabah işyerine giden vatandaş ile okuluna giden öğrenciye otobüs ve İZBAN duraklarında, CHP Gaziemir İlçe Kadın Kolları üyesi kadınların yaptığı çorbalar, partili gençler tartafından dağıtılıyor. 

CHP Gaziemir Gençlik Kolları Başkanı Semih Kalfa gerçekleştirdikleri çalışmayla ilgili yaptığı açıklamada, "Sabah erken saatlerinde işlerine giden vatandaşlarımıza, esnafımıza ve kahvelerdeki vatandaşlarımıza sıcak çorba dağıtarak ve hayırlı günler dileyerek yağmurlu bir İzmir gününe başladık. Hem seçmenimizle değişik etkinliklerle buluşmayı, hem de önümüzdeki aylarda yaşanacak olan rejim değişikliği yani Başkanlık Sistemi için yapılacak referandumda neden hayır dediğimizi anlattık. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal'in gençlerine yakışır biçimde var gücümüzle referandumda hayır çıkması için çalışmaya anlatmaya devam edeceğiz" dedi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.