Dolar 32,3752
%0.18
Euro 34,9699
%-0.27
Altın 2.325,650
%0.23
Bist-100 9,08
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Parti Okulu, Sındır'ı konuk etti

CHP Parti Okulu, Sındır'ı konuk etti

CHP Parti Okulu İzmir Gençlik Akran Eğitimi'nde Genel Sekreter Kamil Okyay Sındır gençlerle deneyimlerini paylaştı. CHP Parti Okulu, Sındır'ı konuk etti

  • Ege Postası
  • 13.08.2017 - 09:28

YAĞMUR UYGUR/ EGEPOSTASI - İl Başkanlığı'nın desteği ile genç üye ve gönüllülerin 30 yaş altı eğitmenlerle CHP'ye dair temel bilgileri edinmesini ve iletişim yeteneklerini arttırmanın hedeflendiği toplantıya çok sayıda genç katıldı. Cumartesi ünü başlayan ve bugün de devam eden eğitimlerde "Birlikte öğrenme" üzerine kurulu eğitim içeriklerinin gençlerle yürütüleceği belirtilerek "Eğitimler sonunda oluşan ekip ruhuyla sosyal projeler üreterek belirlenen seçmenlerin en az bir sonunu çözeceğiz" denildi.

SINDIR YOL GÖSTERDİ

CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır'ın deneyimlerini paylaştığı toplantıda Sındır, partide bugünlerine nasıl geldiği hakkında bilgi verdi. Gençlere nasıl dürüst bir siyasetçi olması gerektiği hakkında öğütler veren Sındır, referandum sonuçlarını da değerlendirdi. Adalet Yürüyüşü ve Adalet Kurultayı içeriği hakkında bilgiler paylaşan Genel Sekreter Sındır, ayrıca CHP olarak gençlerin siyasetle daha çok ilgilenmelerini istediklerini, gençlerin aynı zamanda donanımlı olmaları gerektiği, bu nedenle Türkiye'nin her ilinde Parti Okulu tarafından akran eğitimleri yapıldığını anlattı. Eğitimlerin parti üyesi olmayan gençlere de açık olduğu ifade edildi.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.