Dolar 32,3157
%0.2
Euro 35,1213
%0
Altın 2.292,730
%0.67
Bist-100 9,06
%2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiftlerin mutluluğunu simgeleyen gümüş alyanslar

Çiftlerin mutluluğunu simgeleyen gümüş alyanslar

Araştırma tahminlerine göre 4.800 yıllık bir geçmişe sahip olan alyanslar günümüze kadar anlam ve önemini taşımıştır.

  • Ege Postası
  • 30.04.2017 - 15:25

Daire şeklinde olan alyansların en büyük sırrı bitiş noktasının olmadığından sonsuzluk sembolünü taşıyor olmasıdır. Günümüzde evlilik, nişan ve söz gibi merasimlerde çiftlerin olmazsa olmazlarından olan modelleri, altın modellere göre daha ekonomik ve daha fazla tasarım seçeneği sunduğu için daha sık tercih edilmektedir.

Yuva kurmayı ve dünya evine girmeyi düşünen çiftlerimiz için sevgilerini yansıtacak en trend modelleri Takıhan'ın ürün bünyesinde sizleri bekliyor! Çiftler tarafından sıklıkla tercih edilen ve oldukça da ekonomik olan 3 gümüş alyans modelini sizler için listeledik!

925 Ayar Gümüş Çift Alyans

Gri rengini ve sadeliği seven çiftlerin öncelikli tercihi olan bu ürün bay ve bayana ayrı bir tasarım sunduğundan oldukça çekici ve farklı. Rodyum kaplama olan bu alyans modeli özellikle beyaz gelinlik  ve siyah takım elbiseyle de oldukça uyumlu duracağı kesin. Ayrıca bu ürünün altın havasına bürünmüş kaplama sarı modeli de Takıhan'ın ürün bünyesinde bulunmaktadır.

925 Ayar Desenli Gümüş Alyans

Sık işlenmiş desenleriyle farklılık yaratan bir model. 10 Gr. ağırlığında olan bu ürün kalıp ile üretilmiştir. Oldukça kaliteli ve şık olduğu gibi fiyatı da oldukça ekonomik. Yine yukarıda da bahsettiğimiz gibi bay ve bayan için farklı tasarıma sahip olması oldukça dikkat çekici.

925 Ayar Altın Detaylı Gümüş Alyans

2017 Trendleri arasında listenin başında yer alan bu ürün görselde de görüldüğü üzere oldukça şık. Altın rengi detayıyla gümüşe farklı bir hava katan bu model çiftlerin mutluluklarına mutluluk katacağı kesin.

Onlarca farklı çeşit gümüş alyans, kolye, yüzük, set ve tesbih modelleri için Takıhan'ın web adresini ziyaret etmeden aksesuar almamanızı öneriyoruz! Kredi kartına taksit, kapıda ödeme ve online alışveriş seçenekleriyle Takıhan tüm takı ihtiyaçlarınızı karşılıyor!

Daha detaylı bilgi için :

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.