Dolar 32,3340
%0.17
Euro 35,1727
%-0.03
Altın 2.244,170
%0.03
Bist-100 8,72
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli Belediyesi'nden örnek uygulama

Çiğli Belediyesi'nden örnek uygulama

Çiğli’de yeni açılacak özel bir hastanede çalıştırılmak üzere açılan 150 kişilik kadro için, Çiğli Belediyesi ve hastane tarafından düzenlenen iş görüşmesine bin 500 kişi başvurdu. İş arayanlar toplantıya akın etti

  • Ege Postası
  • 12.01.2017 - 10:45

Mart ayında Çiğli’de açılacak Özel Can Hastanesi bazı branşlarda çalıştırılmak üzere alacağı personelin temini için Çiğli Belediyesi ile işbirliğine gitti. Çiğli Belediyesi tarafından 13 bin kişiye SMS yoluyla adaylarda aranan yaş, cinsiyet, eğitim ve branş gibi bilgiler ulaştırıldı. Hastanenin halkla ilişkiler, insan kaynakları, istatistik, arge, reklam, pazarlama, poliklinik ve tıbbi sekreterler ile hemşirelerden oluşan pozisyonlarında çalışmak için rekor başvuru yapıldı. İlk etapta 150 yıl içinde 500 kişinin istihdam edileceği hastanede çalışmak isteyenler 550 kişilik konferans salonu ile 250 kişilik meclis salonuna sığmadılar. Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Can Hastanesi İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner ile İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nilgün Ulu adaylara konuşma yaptılar.

BAŞKAN HASAN ARSLAN; “İŞSİZLİĞİ AZALTMAYA ÇALIŞIYORUZ”

İş arayanlar ile işverenleri bir araya getirerek ilçedeki işsizlik oranını düşürmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Hasan Arslan, göreve geldiği günden bu güne kadar 3 bin 500 kişiyi iş sahibi yaptıklarını söyledi. Çiğli’nin sağlık bölgesi haline geldiğini ve önemli sağlık yatırımlarına ev sahipliği yaptıklarına dikkat çeken Başkan Hasan Arslan, kurulacak Can Hastanesi’nin de bölgede önemli bir sağlık ve istihdam alanı olacağını söyledi. Başkan Hasan Arslan sözlerini şöyle sürdürdü; “Manisa Salihli'de faaliyet gösteren Can Hastanelerinin ikincisi Mart ayında Çiğli'de açılıyor. Hastane personel ihtiyacını da yine Çiğli'den karşılayacak. Hastane ile belediyemiz arasında yapılan görüşmeler sonucunda iletişime geçtiğimiz iş arayan vatandaşlarımızla hastane yöneticilerini bir araya getirdik. Bin 500 kişiye form verildi. Umarım en iyi şekilde sonuçlanır.”

NİLGÜN ULU; “İSTİHDAMDA ÖNCELİK ÇİĞLİ HALKI”

Can Hastanesi İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nilgün Ulu da 18 – 45 yaş arasında bay ve bayanlardan oluşan ve çok sayıda pozisyonda personel alımı yapacaklarına dikkat çekti. Personel alımında bulunulan bölgede yaşayan vatandaşlara öncelik verdiklerini belirten Ulu, “Mart ayında 150 kişilik alımla faaliyete başlayacağız. Yıl sonuna kadar 500 kişilik bir istihdam oluşturacağız. Hastanemiz birçok branşta hizmet verecek. Çok sayıda başvuru var. 15 gün içinde tüm adaylarımızla tek tek görüşmüş olacağız. Çiğlimize önemli katkı sunmak istiyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.