Dolar 32,5441
%0.01
Euro 34,9160
%0.25
Altın 2.423,500
%0.01
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli CHP'de disiplin yeniden devrede

Çiğli CHP'de disiplin yeniden devrede

Çiğli CHP İlçe Örgütü'nde önceki İl Yönetim Kurulu Toplantısı'nda dosyadaki eksikliklerin giderilmesi gerekçesi ile ilçeye gönderilen 4 üyenin disiplin dosyaları gözden geçirilerek, yeniden tedbirli kesin ihraç talebiyle il yönetimine gönderildi. O 4 üye için disiplin yeniden devrede

  • Ege Postası
  • 04.10.2017 - 10:08

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI - Çiğli Ataşehir Mahallesi delege seçimleri sürecinde yaşanan disiplin ve mahkeme süreciyle ilgili dün yapılan İlçe Yönetim Kurulu toplantısında yeni bir gelişme yaşandı. 

CHP Çiğli İlçe yöneticileri Ataşehir Mahallesi'nde iptal edilen delege seçimlerini mahkemeye taşıyan Belediye Meclisi üyeleri Mustafa Avdan, Süleyman Karadağ ve partililer Erdal Ulusoy ile Ehsan Çam'ın "Partiyi sosyal medya ve kamuoyunda küçük düşürdüğü" gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle disipline sevk talebi dosyasını yeniden görüştü. 

Dosyadaki eksikliklerin tamamlanması için il yönetiminden geri gönderilen disiplin talepleri yeniden incelendi. Eksikleri giderilen dosyalar İl yönetimine görüşülmek üzere sevk edildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.