Dolar 32,4450
%0.1
Euro 34,4567
%-0.11
Altın 2.485,630
%0.1
Bist-100 9.680,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli CHP’de ‘Sulh’ zamanı

Çiğli CHP’de ‘Sulh’ zamanı

Ataşehir sandığındaki kriz yüzünden sancılı günler geçiren Çiğli CHP’de bugün sürpriz adımlar atıldı. Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, dava dosyalarını çekti, il yönetiminde de Karadağ hakkındaki disiplin dosyası geri çekildi. Karşılıklı dosyaları geri çektiler

  • Ege Postası
  • 29.09.2017 - 17:52

EGEPOSTASI – Delege seçimleriyle birlikte hareketli, tansiyonu yüksek bir dönemden geçen CHP’de, barış adına bugün ilginç gelişmeler yaşandı. Çiğli Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, partilileri aleyhine açtığı dava dosyalarını geri çekti, il yönetiminde de Karadağ hakkındaki disiplin dosyası işlem dışı bırakıldı.

Delege seçimlerinin sancılı sandığı Ataşehir’de ilçe yönetiminin seçim sonuçlarını iptal etmesi üzerine kararı yargıya taşıyan Belediye Meclis Üyesi Süleyman Karadağ, dava açmıştı.Bu gelişmelerin ardından İlçe Başkanlığı Karadağ, tedbirli ihraç istemiyle disipline sevk edilmişti.

OY BİRLİĞİYLE KARAR

Partinin ileri gelenleri devreye girdi, bugünkü il yönetim kurulu toplantısında, huzura hasret kalan Çiğli CHP’ye barış gelmesi için adımlar atıldı. Toplantıda Karadağ’ın Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve İlçe aleyhine açtığı her iki dava dosyasını mahkemelerden geri çekecti.  Bununla birlikte İl Başkanlığı İlçenin talebi üzerine  Karadağ hakkındaki disipline sevk işleminin de durdurulmasına karar verdi.. Bu öneri oybirliğiyle kabul edilerek, disiplin dosyası geri çekildi. Aynı anlarda da Karadağ, mahkemelerden her iki dava dosyasını geri çekti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.