Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de 14 Şubat kutlaması

Çiğli'de 14 Şubat kutlaması

14 Şubat Sevgililer Gününde, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, sokaklarda dolaşarak kırmızı karanfil dağıttı, akşam da çiftlere yemek verdi.

  • Ege Postası
  • 15.02.2017 - 09:30

Çiğli Belediyesi tarafından 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle belediye binası önü ve İzban aktarma istasyonu önünde çiçeklerle bezeli kalpli stantlar kuruldu.  Bu noktalardan geçen vatandaşlar stant önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirirken, Çiğli Belediye başkanı Hasan Arslan da sokaklarda dolaşarak kırmızı karanfil dağıttı. Vatandaşların sevgililer gününü kutlayan Başkan Arslan’ın nazik jestinden memnun kalan Çiğli sakinleri de teşekkürlerini ilettiler.

Çiftlere yemek

Etkinliğe eşi Ergül Arslan ile katılan Hasan Arslan  geçen yıl olduğu gibi bu yıl da 270 çifte akşam yemeği verdi.  Daha önce eşiyle sevgililer günü yemeğine çıkmamış, uzun yıllar evli olan çiftelere jest yapmak istediklerini belirten Başkan Hasan Arslan, “Bu yıl da evli çiftlerimize akşam yemeği vererek, evlerinden farklı bir ortamda bir araya gelmelerini sağladık. Uzun yıllardır evli olan ancak dışarıda baş başa yemek yeme fırsatı pek bulamamış çiftlerimizi akşam yemeğine davet ettik. Onlar da bizim bu talebimizi geri çevirmediler ve yemeğimize katıldılar.  Gerçekten anlamlı bir gece oldu” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.