Dolar 32,5691
%0.29
Euro 34,6484
%-0.24
Altın 2.508,020
%0.95
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de çevreci resimler ödül töreni

Çiğli'de çevreci resimler ödül töreni

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen “Çevre konulu Ödüllü Resim Yarışması”nda dereceye giren öğrencilere ödülleri törenle verildi.

  • Ege Postası
  • 17.01.2017 - 10:09

İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik çevre bilincinin artırılmasının hedeflendiği resim yarışmasının ödül töreni Çiğli Belediyesi konferans salonunda yapıldı. Yarışmada ilkokul kategorisinde ilk üç dereceyi Rengin Küçükçanakçı, Meldanur Şener, Benan Yeşilyurt; ortaokul kategorisinde Sinem Karkoyan, Meslina Telli ile Hatice Nur Koçal; lise kategorisinde ise Sena İlsu Ayhan, Taylan Yöntemer ile Selenay Üzüm paylaştı. Dereceye giren öğrencileri tek tek kutlayan Başkan Hasan Arslan, dünya klasikleri kitap seti, tablet, kırtasiye seti ve legodan oluşan çeşitli ödülleri de öğrencilere takdim etti.

ÇEVRE TERÖRÜNE DİKKAT

Çocukların çevre bilinci edinmelerini önemsediklerini bu nedenle de çeşitli çevre projeleri yürüttüklerini belirten Başkan Hasan Arslan, “Özellikle çevre terörüne dikkat çekmek istiyorum. Çevremize sahip çıkmak zorundayız. Çevre bilincinin erken yaşta öğrenilmesinin öneminin farkındayız ve bu konuda göreve geldiğimden beri çeşitli çalışmalar yürüttük. Resim yarışmamız da bunlardan biri. Atık pil ve atık yağ toplama gibi kampanyaları da okullarımız ve gönülle vatandaşlarımızla yapıyoruz.  Resim yarışmamız çok ses getirdi. Okullarımızın ilgisi açıkçası bizleri çok mutlu etti. Birbirinden güzel resimler ortaya çıktı” dedi.

Başkan Hasan Arslan konuşmasının ardından yarışmaya katılan tüm okulların yönetici ve öğretmenlerine katılım belgesi verdi. Daha sonra tüm öğrenci ve öğretmenlerle birlikte öğrencilerin resimlerinden oluşan resim sergisinin açılış kurdelesi kesildi ve sergi gezildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.