Dolar 32,4930
%0.25
Euro 34,5866
%0.27
Altın 2.480,800
%-0.1
Bist-100 9.585,00
%-0.98

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli’de muhteşem resim sergisi

Çiğli’de muhteşem resim sergisi

Çiğli Belediyesi görsel sanatlar kursiyerlerinin birbirinden güzel eserlerinin sergilendiği resim sergisi göz kamaştırdı.

  • Ege Postası
  • 03.05.2016 - 09:34

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde açılan çok sayıda sanat ve el beceri kurslarından resim kursiyerlerinin yıl sonu sergisi yoğun katılımla belediye sergi salonunda açıldı. Serginin açılışını Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, eşi Ergül Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu, CHP İlçe yönetimi, meclis üyeleri ve kursiyerler yaptı. Kış dönemi kurslarına 44 kursiyerin bir yıllık emeğinin sergilendiği sergi büyük beğeni topladı. Sergide 145 eser sergilenmeye değer görüldü.

Serginin açılışında kurs eğitmeni Martıgül Kalkan, Başkan Hasan Arslan’a, eşi ve kendisinin kursiyerler tarafından resmedildiği bir tablo hediye etti. Daha sonra Başkan Hasan Arslan, kursu başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikalarını dağıttı.

Serginin açılışını yapan Başkan Hasan Arslan, kültür sanatın daha geniş kesimlere yayılmasını arzu ettiklerini belirterek, bu amaçla açılan kurslara her kesimden ilgi olmasının sevindirici olduğunu söyledi.  Serginin hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere ve kursiyerlere teşekkür eden Başkan Hasan Arslan,  “Kursiyerlerimizin emekleri bizim için çok kıymetli. Bir yıl boyunca çok emek vererek güzel eserler meydana getirmişler. Hepsini yürekten kutluyorum. Biz halka dönük belediyeyiz ve halk için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.