Dolar 32,5152
%0.32
Euro 34,5742
%0.23
Altın 2.503,390
%0.81
Bist-100 9.548,00
%-1.36

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de öğrencilerden ağaçlandırma kampanyası

Çiğli'de öğrencilerden ağaçlandırma kampanyası

Çiğli’de iki lisenin öğrencileri bir araya gelerek örnek bir projeye imza attılar. Daha yeşil bir Çiğli için yola çıkan gençler ağaçlandırma kampanyası başlattılar. Öğrenciler Çiğli Belediyesi’nin temin ettiği fidanlarla yeşil Çiğli oluşmasına katkıda bulundular.

  • Ege Postası
  • 27.03.2017 - 10:09

Çiğli Yıldız Tınas İzmiroğlu Anadolu Lisesi ile Çiğli Fen Lisesi öğrencileri “Yeni bir birey, yeni bir umut” başlıklı çalışmalarıyla daha yeşil bir Çiğli için oluşturmak için ağaçlandırma projesi hazırladılar. Projeye imza atan öğrenciler Elif Atıcıoğlu, Kemal Akgül, Beyza Bay, Umut İnce, Dilay Arslan ile Zeynep Gülesin, arkadaşları, okul yönetimi ve öğretmenleriyle birlikte ağaçlandırma alanı olarak kendilerine gösterilen Evka 6 İlkokulu yanında Çiğli Belediyesi’nin temin ettiği fidanları diktiler. 

BAŞKAN ARSLAN FİDAN DİKTİ

Öğrencilerle birlikte fidan diken Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, öğrencilerin yaşadıkları kente duyarlı olmasının önemini vurguladı. Başkan Arslan, “Doğamızı korumak geleceğimizi korumaktır. Yeşil çalışması çevre kirliliğine de bir duyarlılıktır. Projenin tüm ülkemize yayılması gerektiğini düşünüyorum.  Öğretmenlerimizin öğrencileri yeşil ve orman sevgisiyle büyütmesini önemsiyorum.  Ağaç yaşken eğilir bu nedenle öğrencilerimiz de bu tür hassasiyetin erken oluşması gerekiyor. Tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Biz de Çiğlimizin temiz tutulması ve yeşil olması konusunda duyarlıyız. Güzel ir çalışmaya imza atıldı” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.