Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çiğli'de savunmalar alındı

Çiğli'de savunmalar alındı

CHP Çiğli İlçe Yönetim Kurulu Toplantısında Ataşehir Mahallesi delege seçimlerini mahkemeye taşıyan partililer savunmalarını yaptı. Partililerin konuyu mahkemeye taşıma sebeplerinin sorulduğu ancak bu konuda yanıt alınamadığı öğrenildi. Ataşehir krizinde disiplin süreci başladı

  • Ege Postası
  • 05.10.2017 - 09:41

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI – CHP’nin delege seçimleri sürecinin tartışmalı ilçesi Çiğli’de Ataşehir sandığının iptali sonrası konuyu mahkemeye taşıyan Belediye Meclis Üyeleri Mustafa Avdan, Süleyman Karadağ, parti üyeleri Ehsan Çam ve Ercan Ulusoy ilçe yönetimi tarafından tedbirli kesin ihraç talebiyle disipline sevk edilmişti. 

KARADAĞ GELMEDİ

Konuyla ilgili Belediye Meclis Üyesi Mustafa Avdan ve Partililer Ehsan Çam ile Ercan Ulusoy’un önceki gün ilçe yönetimine savunmalarını yaptığı öğrenildi. İlçe Yönetimine partinin iç organlarının kullanılmadan konunun mahkemeye taşınması sebepleri konusunda açıklama yapılmadığı  ve bu şeklide dosyaların il yönetimine sevk edildiği ifade edildi. Belediye Meclis Üyesi ve Avukat Süleyman Karadağ’ın ise savunma yapmak için partiye gelmediği ifade edildi.

SANDIK 8 EKİM’DE KURULACAK

Çiğli’nin Ataşehir Mahallesi’nde 10 Eylül günü kurulan delege sandığında, ölü bir kişiye oy kullandırıldığı ve sandığa gelmeden oy kullandırılan partililer olduğu iddiaları ortaya çıkmıştı. Ayrıca bir belediye memurunun sandık başına gelerek oy kullandığı görüntüleri  kanıt gösterilerek sandığa gelen itirazlar değerlendirilmiş ve oylama iptal edilmişti. Ataşehir Mahallesi'nde sandık 8 Ekim Pazar günü yeniden kurulacak.

Çiğli CHP'de disiplin yeniden devrede

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.