Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cilde Yardımcı Melandor

Cilde Yardımcı Melandor

Sosyal medya üzerinde yapılan bir araştırmada dış güzelliğe önem verilmediği söylenirken bir diğer yandan da ilk izlenimde dış görünüşün çok önemli olduğu sonucu çıkmıştır.

  • Ege Postası
  • 23.03.2017 - 16:02

Sosyal medya üzerinde yapılan bir araştırmada dış güzelliğe önem verilmediği söylenirken bir diğer yandan da ilk izlenimde dış görünüşün çok önemli olduğu sonucu çıkmıştır. Yani bir ortama girdiğiniz zaman nasıl ki ilk gördüğünüz bireyin dış güzelliğine bakıyor iseniz gayet doğal ve aslında olması gereken bu durum sizin de başınıza gelebilir. Bu yüzden cildinize daha bir ayrı önem vermeniz gerekmektedir. Cildiniz sizi gösteren mücevher gibidir ve ne kadar özen gösterirseniz o kadar kalitesini arttırabilirsiniz. Tabi yeteri bakım yapılsa dahi bazı durumların karşısında durulamamaktadır. Bazen ne kadar dikkat etseniz de ciltte sivilce, akne ve ya siyah nokta gibi oluşumlar ile karşı karşıya kalabilirsiniz ve kimi zaman bu durum karşısında cildinizde lekeler olabilmektedir. Bu lekeler ile baş edebilmek için melandor leke kremi kullanabilirsiniz. Cildine önem verenlerin tercihi olan son zamanlarda adından çokça bahsettirmektedir ve bunun nedeni özellikle çok fazla problem olan cilt renginde oluşan problemlerin çözümü için kullanılabilecek melandor cilt beyazlatıcı ve diğer bir problem olan lekeler için leke kremi olarak iki farklı sorununda çözümünü sunmalarından kaynaklanmaktadır. Özellikle leke kremi alımında ciddi artış bulunmaktadır ki günümüzde en çok yaşanan problem cilttr oluşan lekelerdir. Doğum lekelerinden sivilce lekelerine kadar hemen her konuda lekeyi ortadan kaldırma özelliğinin olması da ayrıca sevilerek kullanılmasına yol açmaktadır.

Melandor Leke Kremi Kullanımı

Elbette bu aşamaya gelmeden önce de uygulayabileceğiniz ve aslında uygulamanız gereken bazı cilt bakımı püf noktaları bulunmaktadır. Bir yandan melandor leke kremi kullanımı yapıp bir yandan da bu püf noktalara dikkat ettiğiniz zaman pürüzsüz bir cilde sahip olmanız çok daha kolay ve çok daha hızlı olacaktır. Bunların başında elbette ki makyaj uygulaması gelmektedir. Öncelikle sivilce gibi problemleri olan kişilerin daha çok dikkat etmesi gereken konu makyaj fırçalarını her gün yıkamaları gerektiğidir. Her ne kadar bu sadece problemli cilde sahip kişilerin dikkat etmesi gereken bir konu olarak gösterilse de herkesin özen göstermesi gereken bir konudur. Ciltteki mikroplar direk fırça üzerinde kaldığı için bir sonraki kullanımda cildinize tekrar mikrop bulaştırmış olacaksınız. Bu ilk dikkatcetmeniz gereken noktadır ve aslında çok da önemlidir.

Melandor Yorumları

Özellikle incelediğiniz zaman en sık yapılan hatanın makyaj temizleme aşamasında olduğunu görürsünüz. Kesinlikle yorgunluğa bakılmadan her gece yatmadan önce cilde uygun tercih edeceğiniz bir tonik ile en az 2 kere cildinizi yıkayarak temizlemeniz gerekmektedir. Aksi durumda istediğiniz kadar kkısa bir süre de sonuç alamayacağınız gibi cildinize zarar vermeye devam edersiniz. Sırf buna bile dikkat etmeniz cildinize dost olmanızda yeterli olacaktır.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.