Dolar 32,5135
%-0.08
Euro 34,9664
%0.4
Altın 2.435,500
%0.51
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çıray: Keşke bu tepki o gün de verilseydi

Çıray: Keşke bu tepki o gün de verilseydi

Selçuk'taki İZBAN açılış töreninde yaşanan krize CHP'den tepkiler sürerken, İzmir Milletvekili Aytun Çıray'dan da sert ve manidar bir açıklama geldi.  Çıray'dan İZBAN açılış töreninde yaşananları kınama

  • Ege Postası
  • 09.09.2017 - 15:08

EGEPOSTASI - Selçuk'taki İZBAN töreni krizinin ardından İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na CHP örgütünden destek yağarken, İzmir Milletvekili Aytun Çıray da yaşananlara tepki gösterdi.

"Aziz Bey'e yapılan saygısızlığı kınıyorum. Çok ayıp" diyen Çıray, "Aynı, milletin vekillerine yapılan saygısızlık gibi bu da büyük bir ayıp. Bu nedenle Sayın Kocaoğlu tepkisinde haklı. Ancak başkanı olduğu şehirde kürsüyü terk etmemeliydi. Çünkü kürsü milletin, İzmirlilerin kürsüsüydü" dedi. Egepostası'na konuşan Çıray, şunları söyledi: 

"Olan oldu. Şimdi bu tepkinin Izmir'in yönetim siyasetine yansımaları olmasını bekliyorum. Keşke buna benzer tepki gazeteci Gökmen Ulu tutuklandığı gün de verilseydi."

Aytun Çıray, krizin hemen ardından Egepostası muhabiri telefonla kendisini aradığında, konudan haberi olmadığı için, açıklama yapamadığını da belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.