Dolar 32,4608
%0.04
Euro 34,8057
%0.24
Altın 2.479,780
%0.71
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çocukların bayramı başladı

Çocukların bayramı başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Seferihisar Belediyesi ve Teos Marina işbirliğiyle düzenlenen Teos Çocuk Şenliği, kortej yürüyüşüyle başladı. Sakin şehirde büyük coşku

  • Ege Postası
  • 20.04.2017 - 09:40

5 gün sürecek şenliğin açılış kortejine Seferihisar Belediye Bandosu eşliğinde Seferihisar Çocuk Belediyesi’ndeki çocuklarla birlikte 5.Seferihisar Halk Dansları Festivali için Ukrayna, Makedonya ve Gaziantep Oğuzeli’nden gelen misafir çocuklar da katıldı. Renkli görüntülere sahne olan etkinlikte çocuklar konfetiler eşliğinde yürüyüşünü gerçekleştirdi. Yürüyüşte Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Teos Marina Müdürü Faruk Günlü de yer aldı.

Yürüyüşün sonlandığı Cumhuriyet Meydanı’nda tüm çocuk grupları dans gösterilerini gerçekleştirdi. Sırasıyla Seferihisar Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Mehmet Ergon Anaokulu Dans Gösterisi, Ukrayna Halk Dansları Ekibi, Makedonya Halk Dansları Ekibi ve Gaziantep Oğuzeli Halk Dansları ekipleri gösterilerini sergiledi. Halk Dansları ekiplerine bugünden itibarem Kuzey Kıbrıs’tan gelen ekip de dahil olacak.

ETKİNLİK 5 GÜN SÜRECEK

Bugün Saat 14.00’te Seferihisar Belediyesi Karakayalar Mevkii Ağaç Dikim Alanı’nda Tema Vakfı’nın organize ettiği “Evladın İçin Ağaç Dik” projesi kapsamında çocuklarla birlikte fidan dikimi yapılacak. Etkinliğe Seferihisarlı ünlü yönetmen Çağan Irmak da katılacak.

22 Nisan Cumartesi günü ise Turizm Haftası kapsamında Saat 13.00’te Sığacık Kaleiçi’nde İzmir Valiliği, İzmir İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Seferihisar Belediyesi ve İzmir Aşçılar Derneği işbirliğiyle Yöresel Yemekler Yarışması düzenlenecek. Saat 15.00’te ise Teos Marina’da Çocuk Şenliği Atölye çalışmaları ve Kaleiçi’nde Çocuk Halk Dansları sahne performansları ve illüzyon gösterisi düzenlenecek.

PAZAR ÖMÜR GEDİK KONSERİ

23 Nisan Pazar günü resmi bayram törenine katılacak çocuklar, programda halk dansları gösterilerini sunacak. Program Teos Marina’da atölye çalışmalarının ardından Saat 19.00’da Çocukların Gala Gecesi programı ve Ömür Gedik’in konseriyle tamamlanacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.