Dolar 32,5719
%0.1
Euro 34,8963
%0.19
Altın 2.427,070
%0.16
Bist-100 9.722,00
%0.8

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de

Cumhurbaşkanı Erdoğan İzmir'de

Manisa'da düzenlenecek programa katılmak üzere havayolu ile İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Manisa'ya hareket etti.

  • Ege Postası
  • 24.02.2017 - 13:56

Manisa'da düzenlenecek programa katılmak için İzmir'e gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Adnan Menderes Havaalanında İzmir Valisi Erol Ayyıldız, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, Ege Ordu Komutanı Orgeneral Abdullah Recep, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve İzmir Milletvekillerinin de aralarında bulunduğu protokol üyeleri karşıladı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra Cumhurbaşkanlığı helikopteri ile Manisa'ya hareket etti. Erdoğan, Cuma namazını Manisa'da kıldıktan sonra kentteki diğer programlara katılacak. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan Manisa'da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış ve halka hitap etmek üzere Manisa'ya geldi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, helikopterle Manisa 19 Mayıs Stadyumu'na indi. Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra, otobüsle stadyumdan, toplu açılış töreninin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'na yakın olan Hatuniye Cami'ne gitti ve burada Cuma namazını kıldı. Vatandaşlar ellerinde Türk bayraklarıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı, mehter takımı da marş çaldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yol boyunca bariyerlerin ardındaki vatandaşları selamladı. 

Toplu açılış töreninin yapılacağı Cumhuriyet Meydanı'nı da vatandaşların girişi başladı. Meydana girişlerde vatandaşlar sıkı güvenlik önlemleri eşliğinde miting alanına alındı. Meydanda Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve 15 Temmuz darbe gecesi yaşanan görüntülerin yer aldığı fotoğraflar asıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.