Dolar 32,3671
%0.15
Euro 35,0026
%-0.18
Altın 2.325,850
%0.23
Bist-100 9,10
%0.22

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyet Caddesi'nde işgal bitti

Cumhuriyet Caddesi'nde işgal bitti

İzmir'in yaya trafiği en yoğun bölgelerinden biri olan Alsancak'taki Cumhuriyet Caddesi'nde, belediye ekipleri kaldırıma park edilen araçlarla ilgili çalışma başlattı. Kaldırımların otopark olarak kullanılmasını engellemek üzere yolun her iki tarafında, yol ile kaldırım arasına dubalar dikildi.

  • Ege Postası
  • 14.02.2017 - 10:34

Alsancak'ta Gündoğdu Meydanı ile Liman arasında uzanan Cumhuriyet Caddesi'nde kaldırımlara park edilen araçlarla ilgili şikayetleri değerlendiren belediye konuyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan incelemenin ardından kaldırımların otopark gibi kullanılmasının önüne geçebilmek için, yolun her iki tarafında da, yol ile kaldırım arasına dubalar yerleştirildi.

Daha önce yayalar, kaldırımlara park edilen araçlar nedeniyle yola inerek akan trafiğin içinde yürümek zorunda kalıyordu. Bu durum hem trafik güvenliğini tehlikeye düşürürken hem de trafik sıkışıklığına neden oluyordu. Belediyenin çalışmasından memnun olduklarını belirten vatandaşlar, daha önce kaldırım yerine yolda yürümek zorunda kaldıklarını, akan trafik içinde kaza geçirme risklerinin çok yüksek olduğunu belirtti. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.