Dolar 32,5983
%0.38
Euro 34,7907
%0.17
Altın 2.497,670
%0.53
Bist-100 9.444,00
%-0.84

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cumhuriyet Gazetesi yazarına ölüm tehdidi

Cumhuriyet Gazetesi yazarına ölüm tehdidi

Ölüm tehdidi aldığı söyleyen Cumhuriyet gazetesi yazarı Aydın Engin savcılığa müracaat ederek soruşturma açılmasını istedi

  • Ege Postası
  • 25.12.2016 - 08:01

Cumhuriyet yazarı Aydın Engin, ilk olarak geçtiğimiz Cumartesi günü bir kitapçıdaki söyleşiye katılmak için Anadolu yakasına geçtiğinde tehdit edildiğini ifade etti.

Cumhuriyet'te yer alan habare göre Aydın Engin, arabasını park ettikten sonra yaya olarak Moda Caddesi üstündeki kitapçıya yürürken önüne çıkan üç gençten biri eliyle “dur” işareti yaptıktan sonra “Güneşe iyi bak son görüşün olacak” dedi.

İkinci tehdit

İlk tehditin ardından bir kez de telefon ile tehdit edilen Engin yaşadıklarını, 
“Şaşırdım ve ürktüm. ‘Ne diyorsunuz siz’ gibi bir şeyler mırıldandım. O da tekrarladı ‘Güneşe iyi bak. Son görüşlerin olacak’ dedi. Hızla yoluma devam ettim. Ardımdan gelmediler. Oldukları yerde kaldılar mı bilmiyorum, çünkü arkaya bakmadım.

Cumartesi günkü olayı fazla önemsemedim. İki üç serserinin sataşması olduğunu düşündüm. Ancak pazar günü öğleden sonra gazetedeki odama gelen bir telefonda biri ‘Günlerin sayılı ib.e’ dedi. Şaşırdım, ‘Efendim’ dedim. O ‘Günlerin sayılı senin dedim ib.e’ diye tekrarladı ve ardından telefonu kapattı.” sözleri ile anlattı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.