Dolar 32,3674
%0.15
Euro 34,9653
%-0.28
Altın 2.325,490
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ'dan Selçuk mesajları

Dağ'dan Selçuk mesajları

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu Üyesi ve Ar-Ge’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı  İzmir Milletvekili Hamza Dağ Selçuk’u ziyaret etti. İzmir’in ilçelerine gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Selçuk’a gelen Milletvekili Hamza Dağ’ı Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı makamında ağırladı.

  • Ege Postası
  • 10.07.2017 - 18:38

İzmir’in ilçelerine gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Selçuk’a da uğradıklarını belirten Dağ; “İlçe ziyaretleri kapsamında Selçuk Belediyemizi ziyaret ediyoruz. 2014 yılında büyük uğraşlarla kazandığımız İzmir’in güzide ilçelerinden birisi de Selçuk. AK Parti Belediyeciliğini Selçuk’ta da kesinlikle göstermemiz lazım. Ev sahipliği için teşkilatıma,  bugüne kadar Selçuk’a yaptığı ve yapacağı hizmetlerden dolayı belediye başkanıma teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ’ın parti içerisinde ayrı bir yeri olduğunun altını çizen Başkan Bakıcı; “ Herkes çok çalışkandır. İşte onlardan bir tanesi, en fazla hak edeni olarak da değerlendirebilir. Bu konumda böylesine örnek bir insanın genel başkan yardımcısı olması, Merkez Yönetme Kurulu üyesi olması,  bizi ziyadesiyle onurlandırmıştır, gururlandırmıştır. Kendisini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz” dedi.  

HALK HÜKÜMETİN GÜCÜNE İNANIYOR

İktidarın gücünü Selçuk’a taşıdıklarını dile getiren Başkan Bakıcı; “Halk hükümetin gücünün geleceğine inandı. Bu güç geliyor; İZBAN ile geliyor; doğal gaz ile geliyor, antik kanalla geliyor. İnanın bu hizmetler yapıldığı zaman halkımızın memnuniyeti üst seviyeye çıkacaktır.  Bu projeler hükümet projeleridir, güçlü projelerdir” dedi.

Selçuk’ta yıllardır beklenen pek çok projenin hayata geçmeye başladığının altını çizen Başkan Bakıcı; “Ben yine Sayın Cumhurbaşkanımız ve Sayın Başbakanımıza İzmir’e gösterdiği hassasiyetten dolayı çok teşekkür ediyorum. Selçuk’a gelmez denilen doğal gaz için çalışmalar başladı. İZBAN gelmez dediler, İZBAN geliyor. Hükümet Konağı yapımı hızla devam ediyor. Bu büyük yatırımlara yenileri eklenecektir ” diye konuştu.

Ziyaretini AK Parti İzmir il başkan yardımcısı Nazmi Yılmaz, Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, Selçuk İlçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştiren Dağ’a, Başkan Bakıcı, Artemis heykelciği hediye etti.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.