Dolar 32,5485
%0.01
Euro 34,8593
%-0.02
Altın 2.430,150
%0
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ: Hiçbir anlamı yok, çünkü...

Dağ: Hiçbir anlamı yok, çünkü...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Maltepe'de büyük bir miting ile sonlanacak 'adalet yürüyüşü'yle ilgili AK Parti'nin hukukçu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan sert sözler geldi. AK Parti'nin hukukçu genel başkan yardımcısından sert sözler:

  • Ege Postası
  • 28.06.2017 - 12:59

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisinin milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardıdnan Ankara'dan İstanbul'a başlattığı adalet yurüyüşünde yol yarılandı.

Kılıçdaroğlu'nun İstanbul Maltepe'de büyük bir miting ile sonlanacak yürüyüşüyle ilgili AK Parti'nin hukukçu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan sert sözler geldi.

HUKUKLA ALAKASI YOK

Dağ, şunları söyledi;

"Adalet yürüyüşü siyasi bir hareket. Hukukla alakası yok. Açıkçası yürümek bir demokratik haktır. Ancak bu Ana Muhalefet Partisi Genel Başkanının yapacağı bir iş değil. Hukukla ilgili bir problem olduğu kanaatindeyse Meclis'te bir gurubu var. O grup vasıtasıyla dile getirebilir. Siyasi yürüyüşü değerlendirecek olursak 15 Temmuz gibi bir hadisede havaalanında o tank oraya gelmişken, tankın üstüne çıkmaktan korkan, komutanla anlaşıp havalimanından çıkıp belediye başkanının evine sığınan Ana Muhalafet Partisi Genel Başkanının bugün yürümesinin hiçbir anlamı yok. Ben Ana Muhalafet Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu ve beraberinde yürüyen siyasileri ülkenin sorunlarını bizzat konuşup çözme noktasına davet ediyorum. Ülke insanıyla konuşmaları bir takım örgütler aracılığıyla yapmamalılar."  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.