Dolar 32,3579
%0.13
Euro 34,9930
%-0.21
Altın 2.325,970
%0.24
Bist-100 9,09
%0.12

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Dağ: Metni reddediyorum!

Dağ: Metni reddediyorum!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili hukukçu Hamza Dağ'dan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Maltepe Mitingi'ndeki konuşmasına ve 10 maddelik "Adalet Çağrısı" metnine yönelik sert eleştiriler geldi. AK Partili Dağ'dan sert çıkış:

  • Ege Postası
  • 10.07.2017 - 12:29

EGE POSTASI - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasının ardından Ankara'dan İstanbul'a başlattığı adalet yurüyüşünü tamamlandı.

Hamza Dağ'dan Torbalı çıkarması

Dağ'dan Selçuk mesajları

25 gün süren yürüyüşün ardından Kılıçdaroğlu, Maltepe'de miting gerçekleştirdi.

Konuşmasında iktidarı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Kılıçdaroğlu, mitingi 10 maddelik "Adalet Çağrısı" metni ile tamamladı.

AK Parti'nin hukukçu Genel Başkan Yardımcısı İzmir Milletvekili Hamza Dağ'dan Kılıçdaroğlu'nun mitingdeki konuşmasına ve 10 maddelik "Adalet Çağrısı" metnine yönelik sert eleştiriler geldi. 

DAĞ: KONUŞMASI ÇELİŞKİLER DOLU

Dağ Ege Postası aracılığıyla şunları söyledi;

"Mitingdeki konuşma çelişkiler dolu. Bir tarafta 'FETÖ'ye karşıyız' diyor bir taraftan FETÖ ile mücadelede alınan ihraç kararları üzerinden eleştiri yapıyor. Devlet FETÖ ile ilgili bir mücadele yapıyor. CHP Genel Başkanı, mücadeleye yönelik nasıl yapılması noktasında konuşmuyor, 'mücadeleyi yapmayın'a çıkan lafları var. 'Tutuklamalarda yanlış alınanlar var' dese incelensin. 'Topyekün bunları iade edin bunlara görevlerini verin' demek hem çelişki hem kabul edilemez. Ayrıca OHAL vatandaşa karşı ilan edilen bir durum değil. FETÖ mücadelesi için OHAL ilan edildi. Bu mücadelede ihtiyaç var OHAL'a... FETÖ'yü  temizlemek için bu gerekliydi. Bir taraftan 'mücadele edin' bir taraftan 'OHAL'i iptal edin' demek olmaz. CHP Genel Başkanının açıkladığı 10 madde tam bir darbe çağrısı, sokak çağrısı, her şeyin ötesinde demokratik tarihimizin ilk sivil muhtırası olarak görüyorum. Metni reddediyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.