Dolar 32,5622
%0.23
Euro 34,9852
%0.04
Altın 2.450,370
%0.58
Bist-100 9.717,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Danışma kurulu toplantısına vekil Kaya damgasını vurdu

Danışma kurulu toplantısına vekil Kaya damgasını vurdu

AK Parti İzmir İl Başkanlığının düzenlediği Haziran ayı danışma meclisi toplantısında AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya'nın konuşması damga vurdu. Kaya, “Parti teşkilatı elinden geleni yaptı. Biz birlikteliğimizi bozmayalım. Birbirimizin ayağına basmayalım. "dedi Danışma kurulu toplantısına vekil Kaya damgasını vurdu

  • Ege Postası
  • 23.06.2017 - 21:33

Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir’deki iftar programı öncesinde bir araya gelen AK Parti İzmir İl Teşkilatı, Haziran ayı danışma meclisi toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İl Başkanı Bülent Delican’ın yanı sıra Milletvekilleri Atilla Kaya, Necip Kalkan, Kerem Ali Sürekli, belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti yöneticileri de katıldı.
KAYA'NIN KONUŞMASI DAMGA VURDU
Divan Başkanlığını Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe'nin yaptığı danışma meclisi toplantısında Teşkilattan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Abdurrahman Tosun rapor sunarken İl Başkanı Bülent Delican da partinin yaptırdığı son kamuoyu yoklaması ve araştırmasıyla ilgili bilgileri katılımcılarla paylaştı.  Toplantıda söz alan Milletvekili Atilla Kaya da teşkilat çalışmalarına ve seçim sürecindeki partinin performansına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Seçimin İzmir açısından olumlu sonuçlandığını belirten Kaya’nın toplantıda, “Parti teşkilatı elinden geleni yaptı. Biz birlikteliğimizi bozmayalım. Birbirimizin ayağına basmayalım. Parti teşkilatlarında herkes birbirinin açığını kapatırsa başarı gelir. Bu anlayış ile çalışmalıyız. 2014 yerel seçimlerinden önce uyumlu, başarılı bir çalışma yaparak ilçeleri kazandık. Şimdi bu ilçelerimizde belediye başkanlarımızın performansları bize durumumuzu gösterecek. Parti olarak 2019 seçimlerine odaklanmalıyız” dediği öğrenildi.
BİR BİRİMİZE SAHİP ÇIKALIM
Milletvekili Kerem Ali Sürekli de seçim döneminde teşkilatın il ve ilçeler olarak ellerinden geleni yaptığını vurguladı. Sürekli’nin, “İzmir’deki birlik ve beraberliği taçlandırarak seçim döneminde daha başarılı bir grafik çizmeliyiz. Hepimiz birbirimize sahip çıkalım. Seçim Koordinasyon Merkezleri ve parti yönetimleri güzel performans gösterdi” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.