Dolar 32,3749
%0.18
Euro 35,0165
%-0.14
Altın 2.325,460
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Darbe şehidinin ailesine ev desteği

Darbe şehidinin ailesine ev desteği

15 Temmuz'daki darbe girişimi sırasında Ankara Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı'na saldırıda şehit olan Emniyet Müdürü Dursun Acar'ın İzmir'deki ailesine, alacakları ev için destek verilmesini amacıyla İzmir Valiliği ile Nevvar Salih İşgören Vakfı arasında protokol imzalandı.

  • Ege Postası
  • 24.01.2017 - 12:39

Valilikte düzenlenen imza törenine Vali Erol Ayyıldız, İzmir Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın, İzmir Aile Sosyal Politikalar Müdürü Nesim Tanğlay ve Nevvar Salih İşgören Vakfı'nın yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmzalanan protokolde, Acar'ın ailesinin alacağı ev için vakfın maddi destek sağlamasını içerdiği kaydedildi.

Törenin ardından konuşan Nevvar Salih İşgören Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erol Urgun, vakıf olarak bu yıl yapılan yardım faaliyetlerinde şehit yakını ve gazileri ön planda tuttuklarını ifade etti. Millet olarak şehitlerin ailelerini emanet olarak gördüklerini kaydeden Urgun, "Onlara destek olmayı görev sayıyoruz. 15 Temmuz'da Özel Harekat Daire Başkanlığı'nda Şube Müdürü olarak görev yaptığı sırada şehit olan Dursun Acar'ı burada bir kez daha rahmetle anıyoruz" diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.