Dolar 32,4788
%0.21
Euro 34,5921
%0.28
Altın 2.477,990
%-0.21
Bist-100 9.555,00
%-1.29

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Davetiyeler Hakkında Detaylı Bilgi

Davetiyeler Hakkında Detaylı Bilgi

Günümüzde birçok farklı organizasyon ve etkinlik için davetiye tasarlanmaktadır. Yapacağınız etkinliklerde gelecek olan konuklar için önceden davetiye seçimi yapmak oldukça önemlidir. Çünkü yapacağınız organizasyonlar davetiyeler öncü bilgileri temsil etmektedir.

  • Ege Postası
  • 16.05.2017 - 09:08

Her etkinliğin kendine ait tasarımı olması gerekmektedir. Böylece daha başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz. Davetiyelerin genel olarak hazırlanmasına bazı önemli detaylar vardır. Bunlardan en önemlisi ise kullanılan davetiyelerdeki Türkçedir. Daha sonrasında ise davetiyelerde verilen bilgilerin detayıdır. İlk olarak etkinlik sahibinin ismi mutlaka yazılmalıdır. Daha sonrasında ise davet tarihi, davet saati, davetin olacağı yer (adresin detaylı olarak yazılması), eğer gerekiyor ise LCV ekinin eklenmesi önemlidir. Böylece gelecek kişiler için tüm detaylara yer vermiş olacaksınız. Eğer bu konudalar bir eksiklik olur ise davetliler için sorun olacaktır. Eğer gerekiyor ise telefon numarasına da yer verebilirsiniz. Böylece yaşanacak aksilikler için iletişim sorununu da ortadan kaldırmış olursunuz. Eğer ki daha farklı notlar belirtiyor iseniz özel bir not kısmı açarak bunu belirtebilirsiniz. Örneğin çiçek istemeyen bir organizasyon yapıyorsanız bunu bu yerde belirtebilirsiniz. Yada kıyafet konseptiniz var ise bunu da bu not bölümüne yazabilirsiniz.

Kullanılacak Olan Davetiyelerin Seçimi

Davetiye seçimi pekte kolay bir aşama değildir. Çünkü yüzlerce farklı tasarım bulunmaktadır. Bunların yapacağınız konsepte uyumlu olması gerekmektedir. Eğer bir düğün davetiyesi hazırlığı yapıyor iseniz davetiyenizde buna göre desenlere ve renklere yer vermeniz gerekmektedir. Ancak resmi bir seçim yapıyor iseniz daha ciddi ve modern tasarımları kullanmanız faydalı olacaktır. Model seçiminde kullanacağınız kağıt malzemesi de oldukça önemlidir. Kağıt seçimlerinde, ince, kalın, pürüzsüz, kabartma desenli gibi farklı seçenekler vardır. Davetiye basımlarından sonra dağıtım aşamasında, de aşınma olmaması gerekir. Bu nedenle davetiye seçiminde model dışında kağıt kalitesini de göz önünde bulundurmanız gerekmektedir. Ancak unutulmaması gereken durumlardan bir diğeri ise seçeceğiniz davetiyelerin kalitesine göre değişen fiyatlardır. Her davetiyenin maliyetin farklı olduğu için sürekli bir değişim söz konusudur. Model ve kalite olarak davetiyelerin adet fiyatları belirlenmektedir. Eğer yüksek miktarda davetiye bastıracaksınız tüm bu unsurları mutlaka göz önünde bulundurmanız gerekmektedir.

Gerekli bilgi almak ve davetiye modeli seçmek için adresinden istediğiniz bilgiye ulaşabilirsiniz.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.