Dolar 32,5351
%-0.02
Euro 34,8611
%0.09
Altın 2.428,460
%0.22
Bist-100 9.706,00
%-0.16

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
DEAŞ'a büyük darbe! Emiri yakalandı

DEAŞ'a büyük darbe! Emiri yakalandı

İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, DEAŞ’ın İstanbul’daki Tacik kökenli emirini yakaladı.

  • Ege Postası
  • 27.01.2017 - 14:30

DEAŞ’ın emirinin yakalandığı hücrede 3 şüpheli daha gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan 4 şüpheli de tutuklanırken, DEAŞ’ın Özbek, Kazak, Tacik ve Çin hücrelerinin emiri olduğu öne sürülen A.K.’nın, Suriye’ye geçişleri organize ettiği iddia edildi.

DEAŞ'ın 'bombacıları' Samsun'da yakalandı

Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının terör örgütü DEAŞ'e yönelik yürüttüğü soruşturma kapsamında Samsun'da yapılan operasyonda, Irak uyruklu 3 şüpheli gözaltına alındı. Bu kişilerin DEAŞ'ın bomba yapım ekibi olduğu belirtiliyor.

Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı Özel Soruşturma Bürosunca, terör örgütü DEAŞ'e yönelik soruşturma kapsamında yapılan çalışmalarda örgütün "bomba yapım" ekibinden olduğu iddia edilen Irak uyruklu 3 şüphelinin Samsun'a geldiği tespit edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Samsun'da düzenlenen eş zamanlı operasyonlarda kardeş 3 şüpheli gözaltına alındı. 
Sakarya'ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan S.A.S.A.T, M.A.S.A.T, M.A.S.A.T, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. 
Şüphelilerin savcılık sorguları devam ediyor. 

Kardeş 3 şüphelinin, Irak'ın Musul kentinde canlı bomba saldırılarında kullanılmak üzere bomba ürettiği ve bir süre önce Samsun'a geldiği belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.