Dolar 32,3434
%0.29
Euro 35,1031
%-0.05
Altın 2.310,570
%1.45
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican: Bu millet 15 yıldır bize 'Evet' dedi

Delican: Bu millet 15 yıldır bize 'Evet' dedi

AK Parti’nin Ankara Arena’da ‘EVET Kampanyasını’ başlattığı görkemli toplantıya elliye yakın otobüsle tam kadro katılan İzmir teşkilatı; İzmir’e dönerek çalışmalarına hız kazandırdı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, ayağının tozu ile bir açıklama yaptı. Delican'dan Ankara dönüşü değerlendirme:

  • Ege Postası
  • 26.02.2017 - 14:31

Çıktıkları yolun kutlu bir yol olduğuna ve kutlu bir reformu da beraberinde getireceğine vurgu yapan Başkan Bülent Delican; “İl ve ilçe yöneticilerimiz, meclis üyelerimiz, belediye başkanlarımız, milletvekillerimiz, kadın ve gençlik kollarımızla tam kadro oradaydık. Türkiye’nin yeniden doğuşuna İzmir’in aydınlığını götürdük. Biz inanıyoruz; bu millet bize 15 yıldır güvendi, Evet dedi, hiç kaybetmedi; yine diyecek, yine kazanacak. İzmir de ikinci kuruluşun ikinci kez anahtarı olacak.” Diye konuştu.

İzmir farkı…
İzmir’in coşkusunun salona damga vurduğunu ve salondaki atmosferi değerlendiren Başkan Delican; tam kadro çıktıkları yolun İzmir dönüşünde de heyecanın hakim olduğunu söyledi. Delican sözlerini şöyle sürdürdü; “ Eksiksiz, tek vücut oradaydık. Türkiye’nin yeniden doğuşunun, ikinci kuruluşunun başlangıç tarihine tanıklık ettik. İzmir’in, İzmirli hemşerilerimizin selamlarını, heyecanlarını teşkilatımızla o muhteşem salona taşıdık. İzmir farkını ortaya koyduk. Koymaya devam edeceğiz. Çünkü İzmir; bu ülkenin tarihinin de farkı, en etkin gücü, anahtarı her daim elinde tutan şehridir.”
16 Nisan’ın, Türkiye’nin ve Türk Milleti’nin en önemli miladı olacağını belirten AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; “ İki seçeneğimiz var. Ya güçlü Türkiye, Ya güçlü Türkiye! Ya güçlü milli irade Ya güçlü milli irade! Bu sisteme, reforma ‘Evet’ demekten başka kurtuluşumuz yok. Milletin devletle olan ilişkisine çakalları sokmamak, icrayı, Gazi Meclis’i güçlendirerek ipleri milletimizin eline koşulsuz vermek için geri sayım başladı. O sandık; milletin kendi kaderini memleketin kaderini oylayacağı bir sandık olacak. Ve yeni dönemde İzmir’in payı yine büyük olacak. İkinci kuruluşun da mimarlarından olacak. ” Dedi.

Çalışmalarımız hız kazanacak
Ayaklarının tozuyla hiç ara vermeksizin çalışmalarına devam edeceklerini söyleyen AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican; Arena’nın heyecanını, coşkusunu İzmir’e getirdik. Başbakanımız ve Genel Başkanımız Binali Yıldırım’ın selamlarını İzmir’e getirdik. Hızlanacağız. Dokunmadığımız İzmirli hemşerimiz kalmayacak. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ni kendi çıkarları için öcü gibi gösterenlerin karşılığında sistemin doğrularını anlatmaya devam edeceğiz. Sahada; çarpıtılan, yalan yanlış bilgilerin yarattığı bulanıklığı gidereceğiz. Diktatör yaratacaklar, Cumhuriyet’i yok edecekler safsatalarının dayanaksız olduğunu, İzmir de eninde sonunda görecek. Oldukça motive olmuş bir şekilde İzmir’e döndük. Teşkilatımız, gece gündüz alanda olacak. Doğru tektir. O doğruda birleşmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.