Dolar 32,3641
%0.14
Euro 34,9931
%-0.21
Altın 2.325,120
%0.2
Bist-100 9,12
%0.49

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'dan Kocaoğlu'na 'ipotek' çıkışı!

Delican'dan Kocaoğlu'na 'ipotek' çıkışı!

Büyükşehir'de gergin geçen meclis toplantısında AK Parti'den gelen eleştiriler üzerine, "İzmirliler 3 dönemdir bizi seçti, 4’üncü kez de bizi seçecekler” diye iddialı bir çıkışa imza atan Kocaoğlu'na, AK Parti İl Başkanı Delican'dan "Halkın iradesine ipotek koyma" eleştirisi geldi. Meclis'teki iddialı sözler sonrası

  • Ege Postası
  • 12.01.2017 - 12:29

EGE POSTASI - İzmir Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı olağan meclis toplantısının ikinci oturumunda, AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, İzmir’de gündelik hayatı olumsuz etkileyen kar yağışı hakkında konuştu.  Doğan yollardaki temizlik için İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne yüklenince meclis gerildi. Başkan Kocaoğlu eleştirilere yanıt verdikten sonra iddialı bir çıkışa imza attı ve, " İzmirlilere güveniyoruz, üç dönemdir bizi seçtiler, 4’üncü kez de bizi seçecekler. Sayın Başbakan ne diyo? ‘Çalış senin de olsun’ diyor. İzmir’de çalışın. Elinizi tutan mı va? Aka kara demekle olmaz” dedi.

Kocaoğlu'ndan iddialı çıkış: 4'üncü kez de bizi seçecekler

İPOTEK ÇIKIŞI

Kocaoğlu'nun dördüncü dönem çıkışına, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican'dan kontra geldi.  İzmir'de vatandaşların geçmişe oranla ideolojik bakmadığını, vatandaşın hizmet istediğinin altını çizen Delican, " AK Parti kuruluşundan bu yana hem ülkeye hem de kentlere ciddi hizmetler yaptı. Yapmaya devam edecek. İzmir belediyecilik hizmeti açısından çok daha fazlasını hak ediyor. Bizim dileğimiz vatandaşa hizmet. Kalkıp da bugünden halkın iradesine ipotek koyanlar sandıkta bunun hesabını verirler. Halk seçecek. Aziz Bey'in 'Dördüncüde de seçeceksin baskısı' yapması yanlış. Halkın vereceği karara kimse ipotek koyamaz. Tabi ki yarışılacak. Başbakanımızın koyduğu bir çıta var. İzmir'de başlattığı projelerle bunu gösterdi. Yarışa varız ama ideolojiler asla sandığa gölge etmeyecek. Algı operasyonları olmadan vatandaş sandığa gittiğinde İzmir'de AK Parti net bir şekilde istediği sonucu alacak. Biz vatandaşa güveniyoruz" dedi. 

DİKİLİ'DE KARADAĞ DÖNEMİ

Genel Merkez Dikili İlçe Başkanlığı görevi için Engin Karadağ isminde karar kıldı. İl Başkanı Bülent Delican, Karadağ'ın atandığını Twitter adresinden duyurdu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.