Dolar 32,5114
%-0.09
Euro 34,9486
%0.34
Altın 2.436,150
%0.54
Bist-100 9.717,00
%-0.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican'dan teşkilata mesaj yağmuru

Delican'dan teşkilata mesaj yağmuru

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Swiss Otel il danışma meclisi toplantısında bir araya geldi. Delican, teşkilata mesaj yağdırdı. AK Parti İzmir'de 'danışma' mesaisi

  • Ege Postası
  • 30.12.2016 - 09:11

EGE POSTASI - AK Parti İzmir Teşkilatı bir yandan önümüzdeki olası referandum sürecine hazırlanırken bir yandan da danışma meclisi toplantılarını sürdürüyor. 

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Swiss Otel il danışma meclisi toplantısında bir araya geldi. Toplantıda Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı İzmir Koordinatörü Murat Yıldırım, Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, İl Başkanı Bülent Delican, belediye başkanları, ilçe başkanları ve parti yöneticileri katıldı.

Toplantıda gündem TBMM Anayasa Komisyonu’nda görüşmeleri devam eden yeni anaya ve süreçteki olası referandumdu.

Toplantıda İl Başkanı Bülent Delican da teşkilatlara mesajlar verdi. Delican'ın basına kapalı toplantıda teşkilata FETÖ ve OKK uyarısı yaptığı belirtildi. 

Delican'ın özellikle ilçe başkanlarından üyelik sistemini kontrol etmelerini yeni üye yaparken de dikkatli, olmalarını istedi. Delican'ın "FETÖ ve PKK gibi terör örgütleri kamufle olmak için teşkilatlarımıza üyelik başvurusu yapabilir. Aranıza sızabilir. Dikkatli olacağız” dediği öğrenildi.

Delican'ın yeni anayasanın ve Cumhurbaşkanlığı sisteminin sahada iyi anlatılması gerektiğinin altını çizdiği, parti içi polemiklere ve tartışmalara enerji harcanmamasını istediği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.