Dolar 32,3797
%0.19
Euro 35,0518
%-0.04
Altın 2.326,810
%0.28
Bist-100 9,10
%0.21

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican vinç üzerine çıktı bayrak astı

Delican vinç üzerine çıktı bayrak astı

Gündoğdu'da Cumhurbaşkanı ile Başbakan'ın yapacakları miting öncesi hazırlıklar tamamlandı. AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, gece yarısı bayrak ve afiş asma çalışmalarına katıldı. Delican vinç üzerinde 'evet' yazılı bayrakları Gündoğdu Meydanı'na astı. AK Parti'de miting öncesi Delican klasiği

  • Ege Postası
  • 09.04.2017 - 11:53

EGE POSTASI - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Binali Yıldırım'ın referandum çalışmaları kapsamında İzmir Gündoğdu Meydanı'nda düzenleyeceği miting öncesi AK Parti'de Bülent Delican klasiği yaşandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, Gündoğdu Meydanı'ndaki bayrak ve afiş asma çalışmalarına katıldı. Gece geç saatlerde gerçekleşen çalışmada vinç üzerine çıkıp 'evet' yazılı bayrakları asan Delican, partililerin yaptığı çalışmaları da sabahın ilk ışıklarına kadar takip etti.

Delican, yaptığı çalışmanın fotoğraflarını sosyal medyadan, "bayraklarımızı yükseklere çıkarttık. Gündoğdu meydanı'ndaki büyük buluşma için hazırlıklarımız devam ediyor." ifadeleriyle paylaştı.

Delican, Mayıs 2015'te de dönemin AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun İzmir’de gerçekleştireceği miting öncesi, vinç üzerine çıkıp bayrak  ve flama asmıştı.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.