Dolar 32,3690
%0.16
Euro 35,0130
%-0.15
Altın 2.325,620
%0.22
Bist-100 9,10
%0.17

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Demirtaş'ı ziyaret eden CHP'li Özkan'a AK Partili Kaya'dan sert tepki

Demirtaş'ı ziyaret eden CHP'li Özkan'a AK Partili Kaya'dan sert tepki

AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, cezaevinde HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ın "Demirtaş'ın söyleyecekleri çok önemli" açıklamalarını eleştirdi. Kaya, "Bu CHP vatanımızı bölmeye çalışanlara kulaklarını açmış bir partidir" dedi. Kaya'dan CHP'li Özkan'ın cezaevi ziyaretine sert eleştiri:

  • Ege Postası
  • 30.04.2017 - 16:07

EGE POSTASI- AK Parti İzmir Milletvekili Atilla Kaya, cezaevinde HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı ziyaret eden CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan'ı sosyal medya üzerinden paylaştığı mesajlarla eleştirdi.

CHP'li Özkan, cuma günü, HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı tutuklu olduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nde ziyaret ederek; Demirtaş’la görüşmesine ilişkin düşüncelerini Twitter hesabından paylaşmıştı. Özkan, “Adalet,özgürlük,barış için müthiş düşünceleri var. İlk duruşmasından itibaren söyleyecekleri çok önemli” ifadelerini kullanmıştı.

Tuncay Özkan, Demirtaş'ı ziyarete gitti

CHP'li Özkan'ın ziyaretini ve sözlerini eşeştiren AK Partili Kaya; ''CHP ile HDP’nin 16 Nisan’a kadar İzmir’de bir araya gelmeme noktasında anlaştığını'' günlerce söylemiştik.

İşte referandum bitti. Hasretle birbirlerine koştular.

Ne diyor CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan kandilin sözcüsü için ''can kulağıyla dinlemeli''

Bu CHP, Cumhuriyetimizin kurucu değerlerinden uzak, özerklik safsatalarıyla vatanımızı bölmeye çalışanlara kulaklarını açmış bir partidir

Soruyorum İzmir’de CHP’ye oy veren hemşehrilerimizin kaçı kandilin sözcüsü Selahattin Demirtaş’ın açıklamalarını sizin kadar merak ediyor'" ifadelerini kullandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.